top of page

Kampsammendrag Milan-Frosinone


Søndag ettermiddag kom Frosinone på besøk til San Siro for å møte Milan på bortebane for første gang i historien i Serie A, og det hele utviklet seg til en batalje som hadde det meste.

Milan-Frosinone 3-3

2´ 0-1 Paganini 44´ 0-2 Kragl 50´ 1-2 Bacca 54´ 1-3 Dionisi 74´ 2-3 Antonelli 90+2´ 3-3 Menez (str.)

Pangstart for gjestene

Frosinone kom til San Siro for et historisk møte med Milan og kampen hadde så vidt startet før jubelen var i gang. Frosinone stod godt etter og gjenvant ballen etter en klarering fra Milan-forsvaret. Ballen endte til slutt hos Paganini som relativt uforstyrret fikk avslutte fra 16 meter, og for første gang på veldig lenge så Gianluigi Donnarumma ut som en ung og uerfaren keeper med mye å lære. Skuddet var langt i fra umulig, men 17-åringen fikk aldri strekt ut den lange kroppen sin og Frosinone gikk opp til 1-0 etter et drøyt minutt.

Utover i kampen tok Milan kontroll på banespillet, men mangelen på effektivitet viste seg å være gjeldende også i dag. I tur og orden sløste både Balotelli, Alex, Kucka og Bacca bort gode muligheter til å utligne, og mot slutten av omgangen ble Brocchi sine menn igjen straffet knallhardt. Frosinone fikk et frispark i et område som så fullstendig ufarlig ut, midt i banen omtrent 35 meter unna Donnarumma. Kragl tok fart og klinket til kula, som endte nede i hjørnet bak en forfjamset 17-åring. Godt gjort av østerrikeren å treffe såpass godt, men en keeper på seniornivå skal ikke slippe inn slike mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-2, men dramatikken var langt i fra over på San Siro.

Dramatikk hele veien

Like etter sidebytte tok Mattia De Sciglio med seg ballen inn i banen, gikk for gull og glemte til med høyrelabben fra 25 meter.Ballen klinket i hånden på Russo og dommeren pekte på krittmerket. Mario Balotelli var i sine yngre dager en skuddsikker straffeeksekutør, men i de senere årene har også han vist menneskelige tegn fra 11 meter. Det var også tilfelle denne søndagskvelden da tidligere Inter-burvokt Bardi valgte riktig side på angriperens svake forsøk. Balotelli fikk en ny mulighet på returen, men heller ikke den sjansen tok han vare på.

Det var dog ikke slik at Frosinone sin keeper gjorde en feilfri kamp, og kort tid etter strafferedningen kom Bardi tilbake på jorden. Honda fant Abate ute på høyrekanten og backen slo hardt inn foran mål. Innlegget kom for nære keeper, men på mystisk vis klarte Bardi å slippe ballen gjennom seg selv og inn til Bacca som var alene på 1 meter. Derfra kunne ikke colombianeren bomme og det 16. seriemålet var et faktum.

Dessverre for flere var kampen full av personlige feil og fem minutter etter reduseringen bommet Jose Mauri på en enkel heading alene i midtsirkelen. Han stusset ballen mot eget mål og istedenfor en klarering bort fra farlig område serverte Alex ballen på et sølvfat til Dionisi. Den italienske spissen takket og bukket og sendte kula ned i Donnarumma sitt høyre hjørne. Heller ikke dette var en umulig avslutning å ta, men Donnarumma kan ikke lastes for Alex sine klovnestreker.

Med 1-3 virket kampen kjørt for et dominerende Milan-lag, men Brocchi gjorde noen endringer som skulle bli avgjørende. Først erstattet Luiz Adriano en relativt svak Keisuke Honda før Luca Antonelli kom inn for Ignazio Abate med et kvarter igjen på klokka, og venstrebacken presenterte seg øyeblikkelig. Balotelli svingte inn en av mange cornere for kvelden, og på bakerste stolpe var Alex råsterk og headet ballen inn i feltet. Der ventet Antonelli som med ryggen mot mål tok ballen på kassa og brassesparket den i nettmaskene. To målgivende pasninger for Alex som fikk vist seg frem på godt og vondt denne ettermiddagen. Etter reduseringen spilte Brocchi ut sitt siste kort og erstattet Jose Mauri med fjorårets toppscorer Jeremy Menez. Da klokken passerte 90 minutter ble en ny ball slått inn i Frosinone sin 16-meter og Priyama forsøkte å blokkere Balotelli sin avslutningen med hånden. Det fikk kamplederen med seg og pekte nok en gang på ellevemetersmerket mens ukraineren fikk gult kort for forseelsen. Innbytter Jeremy Menez gjorde som Balotelli og gikk for det venstre hjørnet, men franskmannens forsøk var langt mer presist og Bardi rakk aldri bort før den traff nettet.

På overtid var Mario Balotelli svært nære ved å sikre alle tre poengene, men tverrliggeren stod i veien og Frosinone reiste hjem med et poeng fra sin første bortekamp mot Milan i historien.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 11-4

Skudd utenfor mål: 13-5

Cornere: 12-2

Frispark: 21-22

Gule kort: 2-7

Ballbesittelse: 73%-27%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page