Kampsammendrag Milan-Frosinone

SÞndag ettermiddag kom Frosinone pÄ besÞk til San Siro for Ä mÞte Milan pÄ bortebane for fÞrste gang i historien i Serie A, og det hele utviklet seg til en batalje som hadde det meste.

Milan-Frosinone 3-3

2ÂŽ 0-1 Paganini 44ÂŽ 0-2 Kragl 50ÂŽ 1-2 Bacca 54ÂŽ 1-3 Dionisi 74ÂŽ 2-3 Antonelli 90+2ÂŽ 3-3 Menez (str.)

Pangstart for gjestene

Frosinone kom til San Siro for et historisk mÞte med Milan og kampen hadde sÄ vidt startet fÞr jubelen var i gang. Frosinone stod godt etter og gjenvant ballen etter en klarering fra Milan-forsvaret. Ballen endte til slutt hos Paganini som relativt uforstyrret fikk avslutte fra 16 meter, og for fÞrste gang pÄ veldig lenge sÄ Gianluigi Donnarumma ut som en ung og uerfaren keeper med mye Ä lÊre. Skuddet var langt i fra umulig, men 17-Äringen fikk aldri strekt ut den lange kroppen sin og Frosinone gikk opp til 1-0 etter et drÞyt minutt.

Utover i kampen tok Milan kontroll pÄ banespillet, men mangelen pÄ effektivitet viste seg Ä vÊre gjeldende ogsÄ i dag. I tur og orden slÞste bÄde Balotelli, Alex, Kucka og Bacca bort gode muligheter til Ä utligne, og mot slutten av omgangen ble Brocchi sine menn igjen straffet knallhardt. Frosinone fikk et frispark i et omrÄde som sÄ fullstendig ufarlig ut, midt i banen omtrent 35 meter unna Donnarumma. Kragl tok fart og klinket til kula, som endte nede i hjÞrnet bak en forfjamset 17-Äring. Godt gjort av Þsterrikeren Ä treffe sÄpass godt, men en keeper pÄ seniornivÄ skal ikke slippe inn slike mÄl. Dermed gikk lagene til pause pÄ stillingen 0-2, men dramatikken var langt i fra over pÄ San Siro.

Dramatikk hele veien

Like etter sidebytte tok Mattia De Sciglio med seg ballen inn i banen, gikk for gull og glemte til med hÞyrelabben fra 25 meter.Ballen klinket i hÄnden pÄ Russo og dommeren pekte pÄ krittmerket. Mario Balotelli var i sine yngre dager en skuddsikker straffeeksekutÞr, men i de senere Ärene har ogsÄ han vist menneskelige tegn fra 11 meter. Det var ogsÄ tilfelle denne sÞndagskvelden da tidligere Inter-burvokt Bardi valgte riktig side pÄ angriperens svake forsÞk. Balotelli fikk en ny mulighet pÄ returen, men heller ikke den sjansen tok han vare pÄ.

Det var dog ikke slik at Frosinone sin keeper gjorde en feilfri kamp, og kort tid etter strafferedningen kom Bardi tilbake pÄ jorden. Honda fant Abate ute pÄ hÞyrekanten og backen slo hardt inn foran mÄl. Innlegget kom for nÊre keeper, men pÄ mystisk vis klarte Bardi Ä slippe ballen gjennom seg selv og inn til Bacca som var alene pÄ 1 meter. Derfra kunne ikke colombianeren bomme og det 16. seriemÄlet var et faktum.

Dessverre for flere var kampen full av personlige feil og fem minutter etter reduseringen bommet Jose Mauri pÄ en enkel heading alene i midtsirkelen. Han stusset ballen mot eget mÄl og istedenfor en klarering bort fra farlig omrÄde serverte Alex ballen pÄ et sÞlvfat til Dionisi. Den italienske spissen takket og bukket og sendte kula ned i Donnarumma sitt hÞyre hjÞrne. Heller ikke dette var en umulig avslutning Ä ta, men Donnarumma kan ikke lastes for Alex sine klovnestreker.

Med 1-3 virket kampen kjÞrt for et dominerende Milan-lag, men Brocchi gjorde noen endringer som skulle bli avgjÞrende. FÞrst erstattet Luiz Adriano en relativt svak Keisuke Honda fÞr Luca Antonelli kom inn for Ignazio Abate med et kvarter igjen pÄ klokka, og venstrebacken presenterte seg Þyeblikkelig. Balotelli svingte inn en av mange cornere for kvelden, og pÄ bakerste stolpe var Alex rÄsterk og headet ballen inn i feltet. Der ventet Antonelli som med ryggen mot mÄl tok ballen pÄ kassa og brassesparket den i nettmaskene. To mÄlgivende pasninger for Alex som fikk vist seg frem pÄ godt og vondt denne ettermiddagen. Etter reduseringen spilte Brocchi ut sitt siste kort og erstattet Jose Mauri med fjorÄrets toppscorer Jeremy Menez. Da klokken passerte 90 minutter ble en ny ball slÄtt inn i Frosinone sin 16-meter og Priyama forsÞkte Ä blokkere Balotelli sin avslutningen med hÄnden. Det fikk kamplederen med seg og pekte nok en gang pÄ ellevemetersmerket mens ukraineren fikk gult kort for forseelsen. Innbytter Jeremy Menez gjorde som Balotelli og gikk for det venstre hjÞrnet, men franskmannens forsÞk var langt mer presist og Bardi rakk aldri bort fÞr den traff nettet.

PĂ„ overtid var Mario Balotelli svĂŠrt nĂŠre ved Ă„ sikre alle tre poengene, men tverrliggeren stod i veien og Frosinone reiste hjem med et poeng fra sin fĂžrste bortekamp mot Milan i historien.