top of page

Kampsammendrag Milan-Fiorentina


Milan tok i går kveld tre viktige poeng i kampen om Europacup-spill. Fikk du ikke sett kampen kan du lese vårt sammendrag her!

Milan-Fiorentina 2-0

4` 1-0 Carlos Bacca

88` 2-0 Kevin-Prince Boateng

Tidlig nettsus

Kampen startet med et brak og det tok ikke mer enn 4 minutter før Fiorentinas målvakt måtte plukke ballen ut av eget bur. Bonaventura tok med ballen ute til venstre og spilte fri Bacca i bakrom. Colombianeren dro av en mann for å skape seg en bedre vinkel før han klinket ballen i nettmaskene. Etter scoringen roet det seg mye og Milan la seg dypt inne på egen banehalvdel og lot gjestene styre mye av spillet, men Fiorentina klarte aldri å utnytte sitt store ballinnehav og lagene gikk til pause på stillingen 1-0 uten at Donnarumma hadde blitt satt på noen prøver.

Godt organiserte verter

Den andre omgangen startet på samme måte som den første, Milan virket å være mest påskrudd og lot ikke Fiorentina låne ballen noe særlig i starten. Som i den første kom gjestene mer med og skapte et par småfarlige situasjoner etter innlegg, men vertene hadde brukbar kontroll på det som kom. Etter 55 minutter ble Kalinic spilt fri i bakrom, men avslutningen gikk langt utenfor og truet aldri 16-åringen i Milan-buret. Spissen var muligens hårfint i offside, men assistentdommeren holdt flagget nede.

Fiorentina fortsatte å ha mye ball mens Milan lå dypt og forsvarte seg, men etter en times spill fikk Antonelli alle tiders mulighet til å doble ledelsen. Backen så dog ut til å bli overrasket over å få muligheten inne i boksen og avslutningen minnet mer om et tilbakespill.

Kampbildet forandret seg ikke stort utover i omgangen, Milan tillot gjestene å ha mye ball og virket komfortable med å forsvare seg dypt, samtidig gjorde Rossoneri det vanskelig for Viola da de var meget dyktige til å variere presshøyden for å unngå å havne helt nede på egen 16-meter. Fiorentina hadde en del dødballer, men det ble sjeldent virkelig farlig inne i Milans boks.

Et par minutter før slutt skulle den definitive avgjørelsen falle. Kucka, som erstattet kaptein Montolivo etter 70 minutter, slo en makeløs pasning i bakrom hvor en Boateng, som også var kommet inn fra benken, var på full fart gjennom. Prinsen rundet enkelt keeper og satt inn 2-0 til Milan. De i underkant av 30.000 som hadde tatt turen til San Siro denne søndagskvelden fik dermed en hyggelig opplevelse med et hjemmelag som endelig holdt nullen på hjemmebane, noe som ikke har hendt siden 0-0 mot Atalanta i starten av november.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 3-1

Skudd utenfor mål: 2-9

Cornere: 4-10

Frispark: 21-19

Offside: 8-2

Gule kort: 2-4

Ballinnehav: 31%-69%

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page