top of page

Kampsammendrag Milan-Carpi


Milan tok seg i går kveld til semifinalen i Coppa Italia ved å beseire Carpi hjemme på San Siro. Gikk du glipp av kampen kan du lese et referat fra kampen her.

Milan-Carpi 2-1

14`1-0 Carlos Bacca

28` 2-0 M´baye Niang

50`2-1 Matteo Mancosu

Pangstart for Milan

Vertene tok tidlig tak i kampen og etter 7 minutter skapte Milan to farligheter på cornere, men dessverre uten uttelling. Milan fortsatte å trykke på for en tidlig scoring og et frispark fra Honda tvang Brkic til å gjøre en kvalifisert redning etter et snaut kvarter. Like etterpå var Milan frempå igjen og en lang pasning fra Montolivo fant Honda i mellomrommet, japaneren spilte fri Bacca i bakrom som rundet keeper og enkelt satte inn 1-0. Milan fortsatte å styre kampen og kom til flere flotte muligheter som dessverre hverken Zapata eller Kucka maktet å ta vare på. Da er det godt å ha angrepsspillere som vet hvordan det skal gjøres. Etter en halvtime får Bacca ballen ute til venstre og stormer nedover langsiden før han slår inn foran mål. Der venter Niang som bruker et touch før han tupper ballen i nota og 2-0 til Milan. Vertene fortsatte å  bestemme det meste ute på matten og kunne gå til pause med god kontroll på kampen og en 2-0 ledelse.

Superinnbytter

Fra start i den andre omgangen er ikke lenger tidligere Milanista Zaccardo å finne ute på matta. Erstatteren heter Matteo Mancosu og kom tidlig i hovedrollen for gjestene. Milan blir tatt i ubalanse etter 50 minutter og Lasaga spiller fri Mancosu som ikke gjør noen feil alene med Abbiati og Carpi reduserer til 2-1.

Milan slet litt i perioden etter utligningen og var litt over alt uten å få tilbake kontrollen på kampen. Utover i omgangen så det ut som om frykten for å gjøre feil forsvant fra hjemmelaget og man ble igjen kapable til å skape flere store sjanser å sette gjestene under press, men flere scoringer ble det ikke og Milan er klare for semifinale i Coppa Italia.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 8-5

Skudd utenfor mål: 5-3

Cornere: 9-4

Frispark: 15-19

Offside: 4-2

Gule kort: 3-3

Ballinnehav: 71%-29%

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page