top of page

Kampsammendrag Milan-Carpi


Milan spilte i går kveld 0-0 hjemme mot nedrykkstruende Carpi. Vårt kortfattede sammendrag kan du lese her.

Milan-Carpi 0-0

Dørgende kjedelig

Den første omgangen inneholdt svært lite. Hjemmelaget hadde fullstendig kontroll på kampen og hadde ballen stort sett hele tiden, men evnet ikke å skape noe som lignet på en målsjanse. Nærmest var Bacca som styrte en avslutning fra Bonaventura utenfor, i tillegg hadde Alex en heading på overtid som gikk en liten meter over målet til Vid Belec.

Donnarumma ble den store helten

Den andre omgangen hadde dessverre ikke spesielt mye mer å by på, men gjestene var litt mer interessert i å ta overgangene når Milan somlet med ballen. Etter en drøy time kom Jose Mauri inn for en usynlig Boateng, og like etterpå fant den unge argentineren nettmaskene. Dessverre var Mauri en god meter innenfor og det ble korrekt anullert for offside. Etter 70 minutter gikk en usynlig herremann av banen. Det var ikke mye som stemte for Carlos Bacca denne kvelden og colombianeren var tydelig frustrert da han ble fanget opp av kameraene etter at han ble erstattet av Jeremy Menez.

Jose Mauri skulle få en ny mulighet til å sende hjemmelaget opp i ledelsen, men innlegget fra Abate ble ekspedert utenfor målet fra en god posisjon. Etter 84 minutter ropte hele Milan på straffe da en Carpi-forsvarer sklitaklet og siden traff ballen med armen, men dommeren vinket spillet videre.

Fem minutter før slutt fikk gjestene en ypperlig mulighet til å stjele med seg alle tre poengene da de kom i en overtallssituasjon etter at Milan mistet ballen. Dessverre for Carpi surret de det til og sjansen rant ut i sanden.

I sluttminuttene fikk Manuel Locatelli sin debut da han erstattet Andrea Poli, og dette var kanskje kampens store høydepunkt. Langt inn i overtiden fikk Crimi en alle tiders sjanse til å sende Carpi til himmels, Montolivo surrer ballen bort i et livsfarlig område, men Gianluigi Donnarumma stod for kveldens prestasjon da han slo avslutningen over mål. Mer skjedde ikke på San Siro denne torsdagskvelden og lagene gikk i garderoben med hver sitt poeng.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 3-1

Skudd utenfor mål: 7-2

Cornere: 4-3

Frispark: 17-15

Gule kort: 2-3

Ballbesittelse: 76%- 24%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page