top of page

Kampsammendrag Atalanta-Milan


For andre gang denne sesongen ble det et skuffende resultat mot Atalanta. Vårt kampsammendrag kan du lese her.

Atalanta-Milan 2-1

5´ 0-1 Luiz Adriano (str)

44´1-1 Mauricio Pinilla

62´2-1 Alejandro Gomez

Action i begge ender av omgangen

Gjestene fikk en aldeles strålende start på kampen. Det var ikke gått mer enn fire minutter da ballen traff hånden til en litt klumsete Stendardo i vertenes midtforsvar. Adriano var sikker som banken og ga Milan ledelsen. I løpet av kampens første kvarter var det også to andre tvilsomme straffesituasjoner. Først handset Bonaventura i egen 16-meter før Bertolacci ble dratt ned på motsatt side. Dommeren syns ett forsøk fra krittmerket var nok og begge situasjonene ble vinket bort.

Milan styrte store deler av kampen innledningsvis og hadde mye ball, men utover i omgangen kom vertene mer med og like før pause fikk de betalt. En corner ble svingt inn i feltet og Donnarumma klarte ikke å bokse ballen lenger enn til hodet på Masiello, som styrte ballen i retning Pinilla. Angriperen fra Chile vartet opp med ett flott saksespark og vips så var stillingen 1-1.

Svake gjester

Atalanta tok tydeligvis med seg den selvtilliten scoringen medførte ut på banen etter pause og tok kommandoen umiddelbart. Etter en drøy time fikk de også lønn for strevet og Milans forsvarsspill er ikke engang et Primavera-lag verdig. Et innlegg kom fra venstre og Kurtic headet enkelt ned til en umarkert De Roon på 16-metersstreken. Han spilte videre til en umarkert Gomez som fra 12 meter satte ballen enkelt i mål bak Donnarumma.

Milan forsøkte å svare og de to offensive innbytterne Menez og Balotelli hadde begge brukbare muligheter, men Atalanta forsvarte seg heroisk og dro i land alle tre poengene. Dermed maktet Milan kun å få med seg 1 av 6 mulige poeng mot Atalanta denne sesongen

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 4-5

Skudd utenfor mål: 3-5

Cornere: 8-7

Offside: 3-2

Frispark: 22-13

Gule kort: 1-3

Ballinnehav: 48%-52%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page