top of page

Kampreferat Sassuolo-Milan


Milan skulle i går ettermiddag dra til Sassuolo for å ta den første 3-poengeren på Mapei Stadion i historien, men også denne gangen ble det grønnkledde hjemmelaget for sterke for Rossoneri.

Sassuolo-Milan 2-0

27`1-0 Alfred Duncan

72`2-0 Nicola Sansone

Jevnspilt åpning

Det var to jevne lag som åpnet kampen på Mapei Stadion og det var gjestene som fikk den første store sjansen. Bonaventura skjærte inn fra venstre og avsluttet med høyrelabben fra langt hold etter 6 minutter. Consigli redddet, men måtte gi en retur som Honda var først på. Dessverre for japaneren var avslutningen svak og hjemmelagets keeper avverget faren. Kort tid etter vant Milan ballen og vartet opp med en klassekontring anført av Carlos Bacca. Colombianeren førte ballen fremover i stor fart mot et ryggende Sassuolo-forsvar før han slapp den til Honda som dermed var alene med keeper igjen. Avslutningen var dog svak og Consigli hadde god kontroll.

Etter 27 minutter skulle det imidlertid komme en scoring, og det var hjemmelaget som viste hvordan det skulle gjøres. Et innøvd cornertrekk med gode bevegelser ender med at ballen blir slått lavt ut på 16-meteren hvor Alfred Duncan kom og feide ballen opp i Donnarummas venstre vinkel. En flott scoring av hjemmelaget, men det kan stilles spørsmål rundt Milans konsentrasjon.

Utover i omgangen fortsatte Milan å ha brukbar kontroll uten å skape de helt store sjansene. Når stadionuret nærmet seg pause satt Sassuolo inn et brukbart trykk på Milan og både Sansone og Berardi hadde store sjanser til å gjøre 2-0, men Gigi Donnarumma syntes at et baklengs var nok før pause og reddet bortelaget fra en håpløs oppgave.

Svake etter pause

Uansett hva Mihajlovic sa i pausen så det ikke ut til å hjelpe, og etter 50 minutter måtte Donnarumma igjen i aksjon. Milan mistet ballen på vei fremover og Sassuolo hogg til med en gang. Sansone spilte fri Berardi som dro seg innover fra høyre og sendte i vei en kule mot bortelagets mål, men en Donnarumma i full strekk gjorde at Milan unngikk baklengs.

5 minutter senere hadde Berardi tatt på seg servitørskoene, men Defrel feide en avslutning fra skrått hold opp på tribunen. Milan hadde tydelige problemer med hjemmelagets hurtige angrep, og det virket som et tidsspørsmål før det skulle bli flere baller i nettet bak Donnarumma.

Med 20 minutter igjen å spille kombinerte hjemmelaget igjen på flott vis ute på Milans venstreside. Berardi vippet Vrasljko fri som videre la inn foran mål. Der ventet Sansone, som for øvrig var et mareritt for Zapata & Co. gjennom hele kampen, og banket inn 2-0.

Et kvarter før slutt ble et lite håp tent for bortelaget når Defrel fikk sitt andre gule kort etter å ha klippet ned Kucka bakfra. Selv med et massivt trykk mot hjemmelagets 10 menn gjennom kampens siste 15 minutter maktet Milan aldri å finne nettmaskene og tapte 2-0 denne søndags ettermiddagen. Dermed har håpet om å høre Champions League-hymnen på San Siro neste høst fått en knekk.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-6

Skudd utenfor mål: 5-5

Cornere: 4-9

Frispark: 16-13

Gule kort: 2-2

Røde kort: 1-0

Ballbesittelse: 54%-46%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page