Kampreferat Roma-Milan

Lørdag kveld tok Milan et sterkt poeng borte mot Roma og står dermed med fire av seks poeng på Olimpico denne sesongen. Et kort sammendrag fra kampen kan du lese her.

Roma-Milan 1-1

Tidlig scoring

Det skulle ikke gå mer enn 16 sekunder av kampen før Roma fikk sin første sjanse når Umar får avsluttet med flere forsvarere rundt seg, men Donnarumma var med på notene og reddet skuddet. Roma hadde riktignok mer på lager og etter 4 minutter blir et frispark svinget inn i Milan-boksen. På bakerste stolpe er ikke hverken Abate eller Zapata i nærheten av å følge sin mann og Rudiger setter enkelt inn 1-0. Nok en gang forferdelig forsvarsspill av Milan.

De første 10 minuttene kunne det nesten se ut som om Milan gikk rundt i dvale og Roma styrte alt på Olimpico. Milan våknet etter hvert,  men etter 20 minutter fikk vertene nok en stor sjanse da Rudiger rev seg fri etter en corner og headet mot mål. Donnarumma fikk opp labben og slo ballen i treverket. Utover i omgangen kom Milan noe mer med, men Roma fremstod som det beste laget og skapte også de farligste mulighetene. Likevel gikk lagene til pause på stillingen 1-0.

Milan slo tilbake

Når lagene kom ut fra garderoben virket det som om Milan var innstilte på å være med fra start og det gikk ikke mer enn 5 minutter før det var balanse i regnskapet. Bonaventura førte ballen innover på Romas banehalvdel før han spilte Bacca i beina. Colombianeren vinklet pasningen godt ut til Honda som svingte innlegget på bakerste stolpe. Der kom Kucka helt alene og headet ballen inn i mål over Romas polske sisteskanse og 1-1 i den evige stad. Etter scoringen tok Milan mer over kampen og skapte flere store muligheter, blant annet ved Carlos Bacca ved flere anledninger og også innbytter Kevin-Prince Boateng hadde en stor sjanse, men ghaneserens avslutning gikk over målet til Szczesny.

Alt i alt en positiv omgang av Milan og laget hadde kanskje fortjent bedre, men Mihajlovic´menn maktet aldri å få ballen i mål flere ganger og kampen endte 1-1. Om Milan blir i stand til å spille to slike omganger i en og samme kamp vil man kunne hente flere trepoengere i tiden som kommer.