top of page

Kampreferat Milan-Udinese


Etter et par solide prestasjoner med gode resultater kom Milan ned på jorden etter 1-1 hjemme mot Udinese. 

Milan-Udinese 1-1

17´0-1 Pablo Armero

48´ 1-1 M´baye Niang

Forventet kampbilde

Kampen startet rotete og ingen av lagene evnet å ta ned ballen i gjøre noe særlig konstruktivt i løpet av det første kvarteret, men Milan tok gradvis mer tak i kampen. Det var dog gjestene som skulle få den første store muligheten da Matos tvang Donnarumma ut i full strekk med en god avslutning. Returen så ut til å gå i mål, men unggutten fikk på mirakuløst vis slått ballen i tverrliggeren. Alle gode ting var tre for gjestene og eks-milanista Pablo Armero utnyttet et forsvar som kun så på ball da han snek seg frem og satt inn 0-1 fra kort hold.

Milan tok fullstendig over kampen etter baklengsmålet, men mangelen på kreativitet ble tydeliggjort gang på gang og laget savnet virkelig Bonaventura ute på gressmatten. Etter en drøy halvtime ble det endelig nettsus for Milan, dessverre ble Bacca korrekt avblåst for offside når han headet en forlenget corner i mål. Situasjonen var den samme gjennom hele omgangen, Milan hadde mye ball men evnet ikke å skape de virkelig store sjansene. Ballfører hadde ofte alt for lite bevegelse foran seg og Mihajlovic´ menn gikk til pause med 0-1.

Enveiskjøring

I pausen kom Balotelli inn for Kucka som for anledningen spilte ute til høyre, et trekk som var fullstendig mislykket fra managerens side. Super-Mario brukte ikke mer enn et par minutter på å presentere seg, dessverre for Milan gikk hans avslutning fra 17-18 meter godt over mål.

Kort tid senere holder Milan på å rote det fullstendig til i bakre rekker, men utrolig nok klarte ikke gjestene å få ballen i nota. Milan gikk rett i kontring og det endte med at Bacca spilte spisskollega Niang alene med keeper. Franskmannen gjorde ingen feil og det stod 1-1 på San Siro.

Vertene fortsatte å male på og 10 minutter ut i omgangen fikk Bacca en enorm mulighet til å gjøre 2-1. Montolivo svingte en dødball inn i feltet som Balotelli så vidt fikk hodet på. Ballen gikk videre til Bacca som alene med keeper stupheadet ballen rett i fanget på Karnezis.

Milan fortsatt å male på utover i omgangen og beleieret regelrett Udinese i store deler av den andre omgangen, men det ville seg ikke for vertsskapet. Balotelli fikk teste seg på et par frispark i farlige posisjoner, men siktet var ikke fininnstilt. Den største sjansen til å dra med seg alle tre poengene fikk Bertolacci som tråkket seg fri inne i feltet. Dessverre for Milan gikk avslutningen i tverrligger, ned i keeperen og ned på strek før den ble rensket unna. Dermed ble poengene delt broderlig og Milan evnet ikke å utnytte poengtapene til Fiorentina og Inter tidligere denne helgen.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6-5

Skudd utenfor mål: 9-1

Cornere: 9-0

Frispark: 14-15

Offside: 4-3

Gule kort: 1-3

Ballinnehav: 63%-37%

12 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page