top of page

Kampreferat Milan-Torino


Milan tok en ny trepoenger hjemme mot Torino i går kveld og la press på de andre topplagene som spiller søndag og mandag. Vårt kampreferat kan du lese her.

Milan-Torino 1-0

45´1-0 Luca Antonelli

Innholdsrik førsteomgang

Milan tok tidlig kontroll over kampen og viste at de ønsket å styre sakene på eget gress denne lørdagskvelden og skapte flere farligheter innledningsvis. Etter 26 minutter fikk vertene frispark på 25 meter og en formsterk japaner gjorde seg klar. Antageligvis rister det fortsatt i treverket, men dessverre for midtbanespilleren hadde han ikke centimeterne på sin side. Kort tid senere slo Torino i bakrom og Zapata hang ikke med på tempoet til Immobile. Donnarumma gjorde seg stor og den italienske spissen feide ballen i nettveggen. 10 minutter før pause fikk en av Milans beste offensive spillere, Bonaventura, en stor sjanse til å gjøre 1-0. Bertolacci flikket ballen inn i feltet med hælen hvor Bacca ventet. Han la ut på 16-meteren der Jack ventet og forsøkte å skru ballen rundt keeper og inn i hjørnet med høyrefoten. Padelli var med på notene og fikk slått ballen til corner. Like før pause skulle imidlertid avgjørelsen falle. Honda svingte et frispark inn på første stolpe hvor Kucka fikk stusset ballen videre inn i feltet. Der ventet Antonelli som på akrobatisk vis satt inn 1-0 og gav Milan ledelsen med sitt andre mål for sesongen. Et perfekt tidspunkt for en scoring og gutta tok med seg ledelsen inn til pausepraten med Mihajlovic.

God kontroll

Over i den andre omgangen fortsatte det å være en relativt jevnspilt kamp, men man satt hele tiden med følelsen av at vertene var hakket hvassere i de avgjørende situasjonene. Etter en times spill fikk Bonaventura en ny god mulighet for hjemmelaget. Kantspilleren fikk fritt leide ute på venstrekanten og tok med seg ballen inn i 16-meteren før han forsøkte å curle ballen inn i det lengste hjørnet. Dessverre snek ballen seg utenfor stolpen. Kort tid etter Jacks sjanse ble det igjen nettsus på San Siro. En corner ble slått inn i feltet og Antonelli headet ballen mot mål. På veien traff den pannebrasken til Bacca som skallet ballen inn i nettmaskene. Dessverre ble scoringen korrekt annullert for offside.

Hjemmelaget fortsatte å styre spillet mens gjestene forsvarte seg godt og satset på kontringer, men omgangen var aldri i nærheten av å leve opp til det som skjedde før pause. Etter 70 minutter var de nære ved å lykkes, men en avslutning fra Immobile ble mesterlig reddet av Milans 17 år gamle sisteskanse som slo ballen til corner. Nærmere kom aldri gjestene fra Torino og Milan kunne dermed innkassere en viktig trepoenger forlenget sin rekke på ubeseirede kamper i Serie A til 10. Ikveld møter Juventus Inter og i morgen skal Napoli på besøk til Firenze for å møte Fiorentina. Det blir med andre ord en god runde for Milan som i skrivende stund er 6 poeng bak Roma på 3.plass, 5 poeng på Fiorentina på 4. plass og 1 poeng bak Inter på 5. plass. De to sistnevnte har en kamp til gode på Rossoneri.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6-3

Skudd utenfor mål: 8-4

Cornere: 5-6

Frispark: 10-12

Gule kort: 2-1

Offside: 1-1

Ballinnehav: 55%-45%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page