top of page

Kampreferat Milan-Genoa


Milan fikk i formiddag besøk av Genoa til seriekamp på San Siro og gjestene var aldri i nærheten av å true Mihajlovic´ menn. Vårt kampreferat får du her.

Milan-Genoa 2-1

5` 1-0 Carlos Bacca

64` 2-0 Keisuke Honda

90+3`2-1 Alessio Cerci

Sjansefattig førsteomgang

Genoa sparket i gang den første omgangen og kom kjapt til et par innlegg, men det ble aldri farlig foran Donnarumma. Det ble det derimot i motsatt ende da De Sciglio kom på et strålende raid langs høyrekanten. Backen fant Honda som tvingte Perin ut i full strekk. Etter den påfølgende corneren klarte Milan å opprettholde trykket og Honda fikk svingt inn kula på bakerste stolpe. Der ventet toppscorer Bacca som enkelt feide ballen i nettmaskene og vertene tok ledelsen etter 5 minutter.

Ut over i omgangen har Milan god kontroll, men noe mindre ball enn det man har hatt for vane mot svakere motstand. Genoa var uansett aldri i stand til å skape noen virkelig gode sjanser foran 16 år gamle Donnarumma. Etter en halvtime fikk Bacca en ny kjempesjanse da Antonelli fant colombianeren foran mål, men fra 8 meter fikk ikke Milans toppscorer stokket beina og Perin tok kontroll over ballen.

Genoa kom til noen flere innlegg avslutningsvis i omgangen, men savnet av toppscorer Pavoletti var tydelig og lagene gikk til pause uten at gjestene hadde hatt et eneste skudd på mål.

Grei kontroll etter hvilen

Milan startet den andre omgangen på samme måte som de avsluttet den første, ved å styre banespillet og komme frem til motstanderens 16-meter. Dessverre stoppet det også ofte der og Perin var aldri truet de første 20 minuttene. Det samme kan sies om Donnarumma som stort sett bare hadde et par tilbakespill å håndtere. Etter 64 minutter fikk Honda litt rom midt på Genoas banehalvdel. Japaneren tok med seg ballen et par meter mot mål og fyrte løs. Ballen skrudde bort fra Perin og inn i det nærmeste hjørnet og vipps så ledet Milan 2-0. Bortelagets trener vil neppe være spesielt fornøyd med hverken presset på ballfører eller målvakten sin ved den anledningen.

Etter scoringen fortsatte Milan å styre kampen i egen gård og et kvarter før slutt fikk Montolivo og god mulighet til å legge på til 3-0. En corner havner hos kapteinen som for en gangs skyld valgte å avslutte. Skuddet med «feil» fot var godt og smalt i stolpen. På returen var Bacca våken, men ble korrekt avblåst for offside.

Genoa evnet ikke å skape noe som helst før klokken bikket 90 minutter. Donnarumma gjør en god redning men er litt uheldig med returen som daler ned inne i 16-meteren og eks-Milanista Alessio Cerci satt inn reduseringen.. Gjestene mobiliserte litt etter scoringen og skapte et lite press, men Milan red av stormen og tok alle tre poengene denne søndags formiddagen og fortsatte sin fine rekke med resultater som nå er på 9 kamper uten tap i serie og cup.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 8-2

Skudd utenfor mål: 5-3

Cornere: 5-3

Frispark: 12-14

Offside: 5-3

Gule kort: 1-1

Ballbesittelse: 58%-42%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page