top of page

Kampreferat Milan-Bologna


Milan gikk på et skuffende hjemmetap mot Bologna onsdag ettermiddag. Fikk du ikke sett kampen kan du lese et kortfattet sammendrag her.

Milan-Bologna 0-1

31.381 tilskuere var vitne til et Bologna-lag som tok grep i kampen fra start og selv om Milan kom mer med etter hvert var det gjestene som åpnet sterkest og kom til kampens første gode mulighet, men Alex ryddet opp slik at ikke Destro ble dagens første målscorer.

Etter 25 minutter fikk Milan som første store sjanse da Bacca spilte fri Honda som avsluttet fra spiss vinkel. Mirante reddet skuddet fra japaneren og slo returen fra Niang til corner. Vertene tok mer over kampen og trillet mye ball, men slet med å skape de største farlighetene. Etter 36 minutter fikk Bacca en brukbar mulighet etter et innlegg fra høyresiden headet colombianeren utenfor fra 11 meter. 5 minutter før pause fikk Bonaventura en stor sjanse, men Mirante var med på notene og fikk vippet avslutningen til corner. På overtid i den første omgangen fikk Bacca en ny stor mulighet. En lang ball ble slått i bakrom og spissen tok den ned i duell med to forsvarere og avsluttet rett på Mirante. En solid prestasjon av alle involverte bortsett fra Niang som sleivet returen over fra 17-18 meter og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

I starten av den andre omgangen fikk Honda en tidlig mulighet, men avslutningen gikk via en forsvarer og Mirante fikk slått til corner. Etter 50 minutter fikk gjestene sin første sjanse i den andre omgangen. Montolivo slår en håpløs tversover som blir snappet opp og Giaccherini blir spilt fri alene med Donnarumma som ruser ut. Heldigvis for Milan går avslutningen like utenfor målet til den unge burvokteren.

Milan fortsatte å styre kampen utover i omgangen og produserte flere muligheter, blant annet ved innbytter Cerci som meget vel kunne avsluttet selv fremfor å forsøke å finne Bacca etter drøye 70 minutter.

Med 9 minutter igjen på klokken skulle avgjørelsen falle. Bologna kontrer på et hjemmelag i ubalanse og innbytter Farrari slår en god crosser fra kanten av 16-meteren og inn i feltet hvor en fullstendig umarkert Giaccherni befinner seg. Den lille italieneren har ingen problemer med å sette ballen inn bak Donnarumma og gjestene tok dermed ledelsen på San Siro. Flere mål ble det ikke og Milan startet året på verst tenkelig måte samtidig som Bologna fortsatte sin gode trend på bortebane og har nå 4 seire på sine 5 siste bortekamper.

Kampstatistikk:

Avslutninger på mål: 8-3

Avslutninger utenfor mål: 6-4

Cornere: 10-0

Frispark: 16-11

Offside: 4-1

Gule kort: 6-5

Benyttede innbyttere: 3-3

Ballbesittelse: 54%-46%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page