top of page

Kampreferat Chievo-Milan


For andre kamp på rad skuffet Milan stort på bortebane og Chievo var nære på å ta alle poengene foran egne fans. 

Chievo-Milan 0-0

Skuffende førsteomgang

Milan tok tidlig kommandoen i kampen uten å skape noen store sjanser. Innledningsvis hadde Bonaventura og Menez hver sitt spede forsøk, men det var Chievo som så farligst ut. Milan gav vertene muligheten til å komme på kontringer og Donnarumma måtte i arbeid ved to anledninger i løpet av de første 15 minuttene, men var aldri hardt truet.

Dessverre måtte nevnte Donnarumma ut etter 20 minutter. Unggutten kolliderte med en medspiller og prøvde å fortsette, men måtte etter hvert overlevere plassen til Christian Abbiati. Det tok ikke mange sekundene før veteranen måtte ut i full strekk og redde en god markkryper fra Floro Flores.

Etter en halvtime mistet Milan igjen ballen på midten og vertene stormet i angrep. Meggiorini ble spilt alene med Abbiati, men 38-åringen gjorde en flott benparade og holdt buret rent.

Det siste kvarteret av førsteomgangen tilhørte mer eller mindre Milan, men fantasien på siste tredjedel og  evnen til å finne nettmaskene virket å være fullstendig fraværende. Nærmest kom Poli som klinket til fra 20 meter, men avslutningen gikk utenfor målet.

Det lagene viste før pause virket svært lite lovende for den andre omgangen og spillerne gikk til pause på stillingen 0-0. Det var dog Chievo som virket mest interessert i å få til noe, selv om det var en meget viktig kamp for Milan.

Mer action etter pause

Fem minutter etter pause dro Bonaventura seg inn fra venstre og klinket til, men avslutningen gikk like over. Kort tid senere kontret hjemmelaget nok en gang, men avslutningen til eks-Milanista Valter Birsa ble reddet av Abbiati. Nå virket kampen å være på gang. Milan kom på en flott overgang om ballen endte hos Honda ute på høyrekanten. Han slo inn til Bacca som vant duellen på bakerste stolpe. Dessverre gikk headingen på feil side av stolpen.

Et kvarter før slutt kom kampens desidert største sjanse. Abate stormet rundt på høyrekanten og tok seg inn i 16-meteren. Alle forventet et innlegg, men backen klinket til og gikk for gull. Ballen smalt i treverket og returen landet på slegga til Bertolacci. Italieneren banket til og sendte ballen i treverket på nytt. Dessverre for Milan var ikke marginene på deres side denne kvelden.

De siste 15 minuttene var ganske rotete fra begge lag. Milan hadde mye ball, men evnet ikke å skape stort. Chievo kom på noen kontringer og virket farligst. Like før kampen skulle inn i tilleggstiden fikk vertene et frispark ute til venstre. Det ble svingt flott inn i feltet og Cacciatore, med en flott hette for anledningen, raget høyest i feltet og skallet inn 1-0. Hjemmelaget var i ekstase i en kort periode, men assistentdommeren vinket korrekt for offside og scoringen ble annulert.

Etter den skrekken gikk luften ut av ballongen og kampen endte 0-0.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6-2

Skudd utenfor mål: 8-6

Cornere: 7-3

Frispark: 18-15

Gule kort: 4-3

Offside: 4-0

Ballbesittelse: 43%-57%

1 visninger0 kommentarer

댓글


bottom of page