top of page

Kampreferat Bologna-Milan


Det måtte et straffespark til for at Milan skulle få med seg alle tre poengene mot Bologna sine 10 menn lørdag kveld. Her får dere vårt kampreferat fra helgens batalje.

Bologna-Milan 0-1

40´ 0-1 Bacca (str.)

Hodeløst fra unggutt

Begge lagene åpnet kampen friskt og etter 5 minutter fikk både Jose Mauri og Amadou Diawara gult kort etter en duell, en avgjørelse som fikk tøffe konsekvenser for vertene. Få minutter senere fikk nemlig den 18 år gamle midtbanespilleren gult kort nummer 2 etter en takling på Milans kaptein Riccardo Montolivo og måtte forlate banen med nesten 80 minutter igjen å spille.

Milan klarte ikke riktig å ta helt kontroll over oppgjøret etter det røde kortet, og som så mange ganger tidligere skortet det noe på kreativiteten når man nærmet seg motstanderens sekstenmeter. Etter en knapp halvtime fikk Jose Mauri en brukbar mulighet til å gjøre 0-1, men den unge argentineren sviktet foran mål.

Etter 35 minutter fikk veteranen Sergio Floccari en sjanse til å gi vertene ledelsen, men Romagnoli ryddet unna og Milan gikk i angrep. En lang ball ble slått i bakrom til Luiz Adriano som tok den med seg rundt keeper før han ble lagt i bakken av Bologna sin sisteskanse og dommeren pekte på krittmerket. Selve straffesparket tok spisskollega Carlos Bacca seg av og colombianeren satt inn sitt seriemål nummer 17 via hanskene til målvakten.

Stort mer skjedde ikke i den første omgangen og lagene gikk til pause med 0-1 i en omgang hvor Milan hadde mye ball og grei kontroll på oppgjøret.

Tørt etter pause

Den andre omgangen hadde ikke spesielt mye å by på innledningsvis. Etter en drøy time fikk nevnte Floccari to muligheter til å utligne Milans ledelse, men to gode hodestøt fant aldri veien til Donnarumma sine nettmasker.

Et kvarter før slutt forsøkte midtstoppervikar for kvelden, Philippe Mexes, en volley fra langt hold. Franskmannen er kjent for å score vakre mål når han først finner nettet, men denne gangen gikk det harde skuddet rett i fanget på keeperen. Også Luiz Adriano fikk et par muligheter kort tid etter Mexes sin volley, men maktet ikke å overliste Angelo da Costa.

Et minutt før full tid stivnet ansiktet på mang en Milanista da Masina satt ballen i mål bak Donnarumma, men dommeren annulerte målet korrekt for offside. Vertene fikk blod på tann og kjempet seg til et frispark i god posisjon langt inn i overtiden, men Giaccherini maktet ikke å få ballen over muren og Milan tok med seg alle tre poengene hjem til Milano.

Kampstatistikk: 

Skudd på mål: 1-4

Skudd utenfor mål: 4-7

Cornere: 5-9

Frispark: 11-18

Gule kort: 5-5

Røde kort: 1-0

Ballbesittelse: 43%-57%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page