top of page

Kamprapport: Verona-Milan (3-0)


Hellas Verona gav Milan en leksjon i effektivitet og fikk revansj for cup-nederlaget tidligere i uken.

Verona-Milan 3-0 24´ 1-0 Caracciolo 55´ 2-0 Kean 77´ 3-0 Bessa

Mot spillets gang

Milan tok tak i kampen umiddelbart og styrte store deler av spillet på Bentegodi, men som vanlig slet Rossoneri med å skape de store sjansene. Nærmest kom Kalinic etter 18 minutter, men skuddet fra 16 meter gikk en drøy halvmeter utenfor stolpen til Nicolas.

Istedet var det de gule eslene som tok ledelsen på eget gress. Etter 24 minutter ble en corner svingt inn i feltet hvor Caracciolo steg til værs og stanget ballen i tverrliggeren. Ballen traff en noe forfjamset Donnarumma og spratt inn i mål, uten at den unge keeperen kunne lastes for scoringen.

Milan fortsatte å styre kampen etter baklengsmålet, men til tross for avslutninger fra Kessié, Suso og Montolivo kom aldri målet. Knappe 10 minutter før pause fikk Suso en enorm dobbeltsjanse, men dessverre for Milan ble det første skuddet reddet mesterlig av Nikolas. Returen havnet etter litt klabb hos Suso, men skuddet ble blokkert. Spanjolen forsøkte seg på et frispark et par minutter før hvilen, men nok en gang stod Veronas sisteskanse i veien og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0. Verona var nødt til å gjøre to bytter i den første omgangen siden både Valoti og Cerci ble skadet, men det så ikke ut til å få så store konsekvenser.

Fra vondt til verre

Gennaro Gattuso erstattet Rodriguez med Cutrone i pausen. Sistnevnte tok plass på venstre kant mens poteten Borini gikk ned på backen. Milan gikk rett i strupen på vertene og kunne fort utlignet etter få sekunder, men skuddet fra Kalinic ble blokkert.

Som så ofte før smalt det heller i den andre enden. Vertene angrep på venstrekanten og et presist innlegg fant innbytter Kean som stod umarkert på 8 meter. Den utleide Juventus-angriperen hadde få problemer med å doble ledelsen for Verona.

Gattuso gjorde nye grep og erstattet Kalinic med Silva uten at det hjalp nevneverdig. Milan hadde mye ball og kom til endel avslutninger, men det ble sjeldent farlig. Tjue minutter før slutt kom Locatelli inn for Montolivo, men det fikk ingen betydning for hvor poengene havnet.

Et snaut kvarter før slutt punkterte Verona kampen da de utnyttet en feil av Milan. Ballen ble gitt bort på vei fremover og vertene kontret inn 3-0. Innbytter Bessa fikk æren av å spasere ballen i mål fra kort hold.

På overtid ble gjestenes miserable opptreden komplett da dommeren, etter en titt på reprisene, viste Suso det røde kortet. Milans poengkonge stemplet en liggende Verde og må nå stå over minimum to seriekamper.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 4 – 8 Skudd utenfor mål: 2 – 14 Vellykkede pasninger: 59% – 83% Cornere: 4 – 13 Offside: 7 – 1 Frispark: 12 – 13 Gule kort: 3 – 2 Røde kort: 0 – 1 Ballbesittelse: 32% – 68%

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page