top of page

Kamprapport: Torino-Milan (1-1)


Milan klarte kun et poeng borte mot Torino og sakker akterutseilt i kampen om topp fire.

Milan-Torino 1-1

9` 0-1 Bonaventura 70` 1-1 De Silvestri

Dramatikk fra første spark

Kampen var ikke mer enn et drøyt minutt gammel da Kessie mistet ballen dypt inne på egen halvdel. Ivorianeren gjorde alt han kunne for å vinne den tilbake fra Ansaldi, men klønet det til i forsøket og spente ben på backen da han var inne i sekstenmeteren. Dommeren hadde dermed ikke noe annet valg enn å peke på ellevemetersmerket. Belotti var mannen for anledningen, men angriperen smalt ballen i tverrliggeren og ut og Milan slapp med skrekken.

Milan kom seg etter sjokkstarten og etter 9 minutter kom gjestene på en kontring regissert av Suso. Spanjolen spilte gjennom Kessie som hadde stukket inn bak forsvaret, men Sirigu slo unna forsøket. Milan stod  godt etter og klarte å gjenvinne ballen, som til slutt havnet hos Bonaventura på 18 meter. Italieneren klinket til på halvspretten og ballen føyk inn i nettmaskene bak Torinos sisteskanse.

Etter den intense starten på kampen roet det seg veldig i Torino og bortelaget så relativt komfortable ut, selv om det kun skilte ett mål. Vertene slet med å skape det helt store, men da det var spilt en drøy halvtime yppet de seg noe. De Silvestri kom fint rundt på høyre og slo inn foran mål. Der raget Belotti høyest, men Donnarumma hadde god kontroll på headingen og vippet den over. På den påfølgende corneren fikk Falque sjansen til å utligne da et skudd fra Ansaldi lander hos vingen på bakerste stolpe, men spanjolen ble tatt på sengen og klarte ikke å styre skuddet mellom stengene.

Torino kjørte kampen inn mot pause, men det var Milan som fikk den siste sjansen før sidebytte. Abate slo et fantastisk innlegg foran mål, men som så mange ganger før denne sesongen klarte ikke Kalinic å styre headingen på mål. Gjestene måtte dermed nøye seg med en ettmåls-ledelse til pause.

Utligning og utvisning

Det var Milan som kom best i gang etter hvilen, og 10 minutter inn i omgangen tok Mazzarri grep og erstattet Rincon med Obi. Da det var spilt en drøy time hadde Ansaldi muligheten til å utligne da et innlegg etter litt om og men landet hos argentineren like utenfor feltet, men skuddet gikk rett over målet til Donnarumma. Torino byttet på nytt like etterpå, og denne gangen var det Falque som var ferdigspilt. Inn kom Edera. Gattuso gjorde deretter sitt første grep da Biglia haltet av banen og gjorde plass for Locatelli, men det var vertene som fikk grunn til å juble.

Tjue minutter gjenstod på tavlen da innbytter Edera klinket til fra 16 meter. Ballen spratt foran Donnarumma som gav en skummel retur som  havnet hos Belotti, men spissen fikk ikke stokket beina skikkelig og skuddet ble blokkert til corner. Ljajic svingte hjørnesparket inn i feltet, og på første stolpe knuste Silvestri Abate i duellen og skallet inn utligningen for I Granata.

Gattuso satte inn Cutrone og Silva for Kalinic og Suso i jakten på seiersmålet, men det offensive spillet satt fryktelig dårlig. Ett skudd i steget fra Cutrone etter fremspill fra Kessie var farlig, men Sirigu reddet uten store problemer.

Like før full tid bygget Torino opp et angrep og ballen ble slått inn til Belotti. Nedfallsfrukten landet hos Ljajic som skled i det han skulle avslutte. Skuddet ble likevel farlig og Donnarumma var god da han fikk slått til hjørnespark. Tre minutter på overtid kunne Milan kommet på en overgang, men Silvestri felte Rodriguez på midten og ødela den muligheten. Dommeren valgte å dra opp det gule kortet, backens andre for kvelden, og målscoreren måtte forlate banen.

Langt inne i den 96. minuttet fik Milan den sjansen de trengte for å stikke av med alle tre poengene. Et frispark fra Bonaventura ble headet ut og Abate klinket til på halv volley fra 18 meter. Dessverre traff skuddet utsiden av stolpen og det endte dermed 1-1 i Torino.

I en runde hvor både Inter, Roma og Lazio tok tre poeng ble Milan den store taperen og med fem kamper igjen er det nå 10 poeng opp til Roma og Lazio på Champions League-plass. Bakover er Atalanta kun ett poeng bak, mens Sampdoria og Fiorentina har fire poeng opp til Milan. Neste kamp er borte mot Benevento førstkommende lørdag.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-5 Skudd utenfor mål: 4-3 Vellykkede pasninger: 84% – 85% Cornere: 6-6 Offside: 3-0 Frispark: 21-13 Gule kort: 3-3 Røde kort: 1-0 Ballbesittelse: 47% – 53%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page