top of page

Kamprapport: SPAL-Milan (0-4)


Milan feide stakkars SPAL av eget gress.

SPAL-Milan 0-4

2´ 0-1 Cutrone 65´ 0-2 Cutrone 73´ 0-3 Biglia 90´ 0-4 Borini

Pangstart

Allerede etter to minutter tok Milan ledelsen da de stod igjen etter en corner. Rodriguez vred over til Suso som dro seg inn og curler mot bakerste stolpe. Der headet en umarkert Romagnoli rett på keeper, men stortalentet Cutrone var først på returen og satte ballen enkelt i mål.

Etter fem minutter kom vertene til en stor sjanse da Rodriguez ble parkert og ballen kom inn foran mål. Der stod SPAL-spillerne i kø, men Abate og Biglia ryddet opp. Etter den friske startet roet det seg i Ferrara og hjemmelaget kom til et par halvsjanser uten at Donnarumma ble satt på de store prøvene. Etter et snaut kvarter lagde Kessié et unødvendig frispark og pådro seg sitt femte gule kort for sesongen, noe som betyr at ivorianeren mister hjemmekampen mot Sampdoria neste helg.

Midtveis i omgangen fikk SPAL sin første virkelig store mulighet da Salomon headet en corner bakover i feltet, men Antenucci kom et tiendedel for sent. Etter en bedre periode for hjemmelaget tok Milan tilbake kontrollen i kampen og skapte et par gode sjanser ved Calhanoglu og Bonaventura, men det var hjemmelaget som var nærmest scoring på tampen av omgangen. Etter 40 minutter lagde Biglia frispark på 25 meter da han felte Grassi, og Viviani stilte seg opp. Den tidligere Roma-junioren satte ballen presist nede i Donnarumma sin høre stolperot og keeperen var sjanseløs, men heldigvis for Milans del spratt ballen ut og Gattuso tok med seg en knepen ledelse inn til pause.

Dobbel fra 20-åring og Biglia med sitt første

Den andre omgangen startet med et lavt tempo hvor Milan styrte det meste. Hjemmelaget gjorde sitt første bytte etter 54 minutter da Everton ble erstattet av tidligere Milan-junior Alberto Paloschi, før de etter en drøy time tok ut Grassi og satte inn Schiattarella inn.

Etter 63 minutter ble cutrone spilt i bakrom, men ballen skled av foten og skuddet gikk utenfor. Unggutten fikk dog grunn til å juble bare et par minutter senere da han pirket inn 0-2 fra kloss hold. Igjen var det Suso som stod bak målet, men denne gangen valgte spanjolen å gå for skudd. Det ble reddet av Meret, men unggutten slapp returen rett i beina på Cutrone. Den første forsøket gikk i stolpen, men 20-åringen gjorde ingen feil da han satte sin egen retur i mål fra et par meter.

Det gikk ikke lang tid før Milan igjen fant nettmaskene, og igjen var den innleide unggutten mellom stengene for involvert. Meret satte igang kort til Viviani, men Biglia plukket enkelt ballen fra den somlende italieneren og satte kontrollert inn sitt første mål for Milan fra 20 meter. Det var det siste argentineren gjorde for Milan i dag, ettersom han ble erstattet av Riccardo Montolivo like etterpå.

Det siste kvartet av ordinær tid bød ikke på de store hendelsene på Stado Paola Mazza. Milan lå dypt, kontrollerte kampen og tok noen kontringer i ny og ne. Etter 77 minutter ble en av de store heltene, Patrick Cutrone, tatt av banen til fordel for Andre Silva. Etter 81 minutter pådro Bonucci seg sitt fjerde gult etter en i overkant offensiv markering på Antenucci, mens Drame kom inn for Mattiello og Borini inn for Kessié noen få minutter senere.

I det kampen entret det nittiende minutt fikk Borini æren av å legge på til 0-4 da han ble tredd igjennom av Montolivo og banket inn sitt første Milan-mål fra kloss hold. Igjen var det en svak inngripen fra Meret som burde holdt avslutningen, men Milan tok en fin 0-4 seier, den største i ligaen denne sesongen.

Med det står Milan med 38 poeng, er a poeng med Sampdoria og har hhv. 7 & 6 poeng opp til Inter på fjerde- og Roma på femteplass, alle lagene med en kamp mindre spilt. På torsdag kommer Ludogorets på besøk til San Siro til den første kampen i utslagsrundene i Europa League, mens tabellnabo Sampdoria venter på hjemmebane om en drøy uke.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 0-9 Skudd utenfor mål: 7-6 Vellykkede pasninger: 82-88 % Cornere: 3-5 Offside: 1-0 Frispark: 17-16 Gule kort: 3-3 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 39-61 %

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page