top of page

Kamprapport: Shkendija-Milan (0-1)


Milan vant returkampen i Makedonia, men Shkendija viste seg fra en helt annen side enn i Italia for en uke siden.

Shkendija – Milan 0-1 13´ 0-1 Cutrone

Bedre på eget gress

Milan tok tak i kampen fra start av, men det ble raskt klart at det ville bli en annerledes kamp enn sist. Shkendija var brukbart med fra start og etter 11 minutter testet Ibraimi skuddfoten fra 20 meter, men avslutningen gikk et par meter bortenfor stolpen til Storari.

Da var det litt mer svung over gjestene som kun et par minutter senere utnyttet gjestenes usymmetriske bakre firer. Locatelli prikket i bakrom til Cutrone, som hadde et hav av rom. Han vendte bort keeperen og en forsvarer, og sendte Milan opp i ledelsen.

Milan fortsatte å styre kampen og etter 23 minutter ropte Romagnoli på straffespark, men ble i stedet belønnet med et gult kort for filming. Avgjørelsen var kanskje ikke korrekt, men å dømme strafffespark ville vært strengt.

Shkendija var absolutt med i kampen, selv om Milan var det klart beste laget. De klarte flere ganger å utnytte det enorme rommet Antonelli åpnet da han ble med fremover. Etter 34 minutter kom vertene til et godt innlegg, dog fra høyresiden. Spissen Radeski klarte ikke å få headingen på mål.

Milan kom til et par sjanser til i løpet av de siste minuttene av omgangen, men hverken et langskudd fra Silva, som ble reddet av Zahov, eller et innlegg fra Cutrone var nok til å doble ledelsen. I sistnevnte situasjon kom Antonelli litt sent og fikk ikke stokket beina, dermed gikk lagene inn i garderoben på 0-1.

Som avtalt

Vincenzo Montella sa før kampen at han ønsket seg en seier, null baklengs og at det ble brukt minst mulig energi, og manageren fikk virkelig ønsket sitt oppfylt. Han erstattet en rusten Romagnoli med Abate, flyttet Antonelli inn i treeren mens Calabria gikk ut til venstre. De to sistnevnte byttet for øvrig plass midtveis i omgangen, men det var vertene det handlet om.

Milan gav bort hele initiativet og Shkendija var det førende laget i hele omgangen. De kom til flere store sjanser, ofte etter at Milan gav vekk ballen i skumle posisjoner. Det førte til flere kontringer og langskudd, deriblant to ganger ved Alimi, men Storari stod i veien.

Etter 57 minutter forsvant målscorer Cutrone i garderoben og Suso tok plass ved siden av Silva på topp. Spanjolen stod bak det Milan skapte, men vertene var langt giftigere og hadde virkelig fortjent en scoring. Med et kvarter igjen fikk 17 år gamle Matteo Gabbia sin debut da han erstattet Locatelli, men stort mer var det ikke å skrive hjem om.

Milan vinner 7-0 sammenlagt og tar seg greit videre til gruppespillet, men kveldens kamp, og spesielt andreomgangen, bør gå i glemmeboka.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6-1 Skudd utenfor mål: 4-4 Cornere: 9-2 Offside: 1-1 Frispark: 9-12 Gule kort: 0-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 44%-56%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page