top of page

Kamprapport: Sampdoria – Milan (2-0)


Tamme Milan fikk juling i Genoa.

Sampdoria – Milan 2-0 72´ 1-0 Zapata 90+1´ 2-0 Alvarez

Sampdoria nærmest

Kampen startet i høyt tempo og Abate fikk en god sjanse med en gang da han stak i bakrom, men avslutningen stod ikke i stil til pasningen fra Bonucci og gikk godt utenfor. Like etter ble det action i motsatt boks da kamplederen pekte på krittmerket etter at et innlegg traff Kessié. Dommeren tok til fornuft og gikk for å se på reprisen, og da han kom tilbake avblåste han straffesituasjonen og stillingen forble 0-0.

Sampdoria styrte mesteparten av omgangen og hver eneste gang Milan fikk ballen slo de den bort eller brukte så lang tid at vertene vant den tilbake. Etter en drøy halvtime kom Kalinic nesten til en sjanse da han stakk i bakrom, men Samdorias keeperveteran kom akkurat ut i tide til å avverge faren.

Etter 37 minutter burde nok Sampdoria tatt ledelsen da Kessié mistet ballen på midten og Zapata satte på farten. Han lurte enkelt sin navnebror og fikk avsluttet, men heldigvis hadde Cristian kommet seg på rett side og stod bak Donnarumma da skuddet kom. Noen minutter senere var vertene farlig nære igjen da et innlegg ble sleivet av Romagnoli og i nettveggen, men Milan slapp med skrekken og gikk til pause med 0-0 etter en forferdelig omgang sett med Rossoneri-øyne.

Fra vondt til verre

Etter pause gikk det noen minutter før kampen satt seg, men da den gjorde det var det nok en gang til fordel Sampdoria. Både Quagliarella og Praet hadde brukbare forsøk uten å score, men etter 72 minutter smalt det. Som så mange ganger før mistet Kessié ballen i et farlig område og Sampdoria slo inn i feltet. Der ble først Bonucci nølende før Zapata serverte ballen på et sølvfat til sin navnebror i blått. Den svære spissen lot seg ikke be to ganger og hamret inn 1-0 fra fem meter.

Vincenzo Montella forsøkte å ta grep ved å sette inn både Calhanoglu, Cutrone og Borini, men til ingen nytte. Milan maktet ikke å spille seg til noen muligheter, og selv om de klarte å legge litt mer press på Sampdoria, nærmet de seg ikke scoring.

På overtid falt den endelige avgjørelsen da innbytter Ricky Alvarez ble headet igjennom av Borini. Alene med Donnarumma var eks-Interista Alvarez iskald og fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 4 – 0 Skudd utenfor mål: 6 – 4 Vellykkede pasninger: 79% – 84% Cornere: 7 – 4 Offside: 5 – 8 Frispark: 13 – 17 Gule kort: 0 – 0 Røde kort: 0 – 0 Ballbesittelse: 46% – 54%

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page