top of page

Kamprapport: Pescara-Milan


En enorm tabbe fra Gianluigi Donnarumma ble snakkisen da Milan kastet bort to poeng mot tabelljumboen. 

Pescara-Milan 1-1

12´ 1-0 Paletta sm. 41´ 1-1 Pasalic

Marerittstart

Kampen startet på verst tenkelig vis da en presset Paletta slo en pasning tilbake til Donnarumma etter 12 minutter. Ballen spratt og gjorde situasjonen utfordrende for den unge keeperen som bommet på ballen og måtte se at den trillet inn i hjørnet. En enorm tabbe av sisteskansen som har vært så god siden han fikk sin inntreden i fjor høst.

Etter målet Milan fullstendig over kampen, men manglende presisjon, bevegelse og kreativitet gjorde at man ikke skapte noen særlige sjanser. Et langskudd fra Sosa og en heading fra Ocampos var beholdningen frem til det var spilt 40 minutter.

Da var Bacca sterk i kroppen og fikk spilt igjennom til Deulofeu på høyresiden. Spanjolen stormet i fra det som var, men skuddet var spiss vinkel ble reddet av Fiorillo. Dessverre for delfinene klarte de ikke å klarere lengre enn til Bacca som kriget ballen inn på femmeteren. Der ventet Pasalic som feide inn utligningen.

Milan styrte kampen ut omgangen, men like før pause fikk Bahebeck en mulighet til å sende vertene tilbake i ledelsen da han løsnet et skudd inne i feltet, men Donnarumma lå nede i kroken og reddet greit.

Milan dominerte

Etter hvilen fortsatte Milan å kontrollere kampen, men mangelen på presisjon, bevegelse og tempo preget laget. Både Pasalic, Bacca og Sosa kom til noen brukbare muligheter, men ingen maktet å få ballen i mål.

Med et kvarter igjen på klokka måtte Donnarumma for en sjelden gangs skyld i aksjon da Benali ble spilt fri i bakrommet, men vinkelen ble spiss og den unge målvakten avverget faren.

Jo nærmere vi kom pause jo mer virket det som om scoringen skulle komme, og etter 81 minutter kom Deulofeu til et innlegg som keeperen slo unna. Etter litt klabb og babb havnet returen hos innbytter Lapadula, men skuddet ble blokkert.

Et minutt før slutt kunne vertene stukket av med alle poengene da et strøkent innlegg fant panna til Benali, men headingen gikk utenfor.

Kampens siste sjanse kom etter en corner tre minutter på overtid. Et skudd fra Paletta landet hos Lapadula inne i feltet, men en heroisk blokkering fra en Pescara-forsvarer sørget for at det endte 1-1 og Milan tapte to viktige poeng i kampen om Europa.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 3-5 Skudd utenfor mål: 4-11 Vellykkede pasninger: 73%-84% Cornere: 5-7 Offside: 2-1 Frispark: 26-9 Gule kort: 5-3 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 35%-65%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page