top of page

Kamprapport: Milan-Sassuolo (1-1)


Til tross for stor dominans maktet ikke Milan å plukke tre poeng hjemme mot Sassuolo.

Milan-Sassuolo 1-1

75` 0-1 Politano 86` 1-1 Kalinic

Dominerende hjemmelag

Milan gikk rett i strupen på gjestene og allerede før det var spilt 1 minutt hadde Kessie brent en enorm mulighet til å ta ledelsen. Et fint angrep ble vinklet ut til venstre og Rodriguez slo inn foran mål. Der ventet Kessie, men ivorianeren valgte en noe merkelig manøver da han avsluttet med magen på bakerste stolpe og Consigli avverget faren.

Etter 6 minutter fikk Milan et skudd for baugen da Romagnoli holdt seg til låret og ble erstattet av Musacchio. Kampen ble litt jevnere, men det var Milan som hadde kommandoen. Calhanoglu testet Consigli fra distanse etter et snaut kvarter, men keeperen tok ingen sjanser og slo ballen over. Fem minutter senere fikk tyrkeren sjansen til å servere da Milan fikk et bredt frispark, men Consigli slo det harde innlegget unna.

Hjemmelaget var gode i gjenvinningsfasen og slo innlegg etter innlegg, men de store sjansene lot vente på seg. Etter en drøy halvtime fikk Kessie en dobbeltmulighet fra spiss vinkel inne i feltet, men Consigli slo til corner. Etter dødballen fikk Sassuolo sin så langt største sjanse i kampen. Politano klinket til fra distanse og Donnarumma måtte helt ned i hjørnet for å avverge. Unggutten glapp returen, men klarte å fiske den unna med høyrebenet.

På tampen av omgangen hadde både Cutrone og Missiroli sjansen til å sende sitt lag i føringen, men ingen traff mellom stengene og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

Utskjelt kroat redder dagen

Milan fortsatte å dominere kampen i andre omgang, og bortelaget gjorde tidlig grep da Ragusa erstattet Berardi etter 54 minutter. Gattuso svarte med å sette inn Silva for Abate og legge om til tre mann bak, men Sassuolo byttet igjen og satt inn Cassata for Sensi.

Hjemmelaget dominerte fullstendig, men etter 64 minutter dro innbytter Ragusa seg fri og avsluttet fra 15 meter. Donnarumma var våken og avverget faren. Med like under 25 minutter igjen gjorde begge lag sitt siste bytte for kvelden. Sassuolo byttet Rogeiro ut for Dell`Orco, mens Milan satte inn Kalinic for Cutrone.

Hele stadion ventet bare på at Milan skulle ta ledelsen etter å ha dominert fullstendig i 75 minutter, men plutselig smalt det på San Siro. En lang ball ble vunnet av Mazzitelli som stusser videre. Inn i det åpne rommet kom Politano stormende og tok Milans forsvar fullstendig på sengen. Italieneren gikk for den tidlige avslutningen og ballen føyk inn i nettmaskene bak Donnarumma.

Milan ble jagd fremover av både manager og fans, men da Kalinic headet et strøkent innlegg fra Calhanoglu godt over var det nok mange som vred seg i sofaen. Kroaten skulle dog få sin revansje to minutter senere. Musacchio slo en ball inn i feltet fra dypet og ballen landet i føttene på spissen som tverrvendte på 10 meter og feide ballen i mål via tverrliggeren.

Milan presset på for å få alle tre poengene og fem minutter på overtid var Bonaventura ekstremt nære da han tok ballen ned på brystet og klinket til fra 16 meter, men Consigli vartet opp med en ellevill redning og fikk slått til corner.

Det endte dermed 1-1 på San Siro, et resultat som på ingen måte er bra nok selv om Milan tok innpå både Roma og Inter. Med 7 kamper igjen er det nå 8 poeng opp til Roma og Lazio på de to siste Champions League-plassene, mens Inter ligger et poeng bak de to hovedstadslagene. Til helgen venter Napoli hjemme på San Siro, en kamp som går uten Leonardo Bonucci etter at han i gårsdagens kamp kjeftet på seg sitt 5. gule kort for sesongen.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 8-3 Skudd utenfor mål:8-3 Vellykkede pasninger: 87% – 56% Cornere: 12-3 Offside: 3-4 Frispark: 15-10 Gule kort: 3-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 78% – 22%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page