top of page

Kamprapport: Milan – Rijeka (3-2)


Milan holdt på å rote bort seieren mot Rijeka, men slapp med skrekken. 

Milan – Rijeka (3-2) 14′ 1-0 Silva 53′ 2-0 Musacchio 84′ 2-1 Acosty 90′ 2-2 Elez (straffe) 90+3′ 3-2 Cutrone

André Silva fortsetter å skinne i Europa

Det var ingen tvil om at Milan var favoritter da de tok i mot Rijeka på San Siro torsdag kveld. Likevel ble det en jevn start på kampen, og gjestene var farlig frampå allerede etter 3 minutter. Men etter 14 minutter viste André Silva hvor godt han trives i Europa League. Silva gjorde det meste på egenhånd da han tok med seg ballen inn i 16-meteren, holdt unna Zuparic i Rijekas midtforsvar og smalt ballen i lengste hjørnet. Dermed sto det 1-0 til Milan, og portugiseren er oppe i 4 mål på to kamper i gruppespillet. Kampen fortsatte å bølge fram og tilbake etter scoringen, men Milan gikk til pause med 1-0.

Fra full kontroll til totalt kaos

Milan fikk den best tenkelige starten på andre omgang da Musacchio økte til 2-0 allerede i det 53. minutt. En heading fra Cutrone etter corner havner hos Bonucci, og han får slått ballen videre til stopperkollega Musacchio. Argentineren lar seg ikke be to ganger, og setter ballen kontant i mål.

Etter 2-0 så det en stund ut som Milan hadde full kontroll på kampen. Men den gang ei. Etter defensiv sløvhet hos Milan befant innbytter Acosty seg plutselig alene med Donnarumma. Gigio forsøkte å rykke ut og hindre skudd, men timingen var ikke god nok. Dermed sto det plutselig 2-1 i det 84. minutt, og spenningen i kampen var tilbake for fullt. Rijeka angrep med fullt trykk, og fire minutter senere så det ut til at de skulle få lønn for strevet. Crnic ble lagt i bakken av Romagnoli i 16-meteren, og dommeren pekte på straffemerket. Donnarumma var nære ved å redde straffen, men som alle vet holder det ikke å «nesten» redde en straffe.

Cutrone redder dagen

Med 2-2 etter 90 minutter så det ut som Milan hadde rota bort det som burde være en komfortabel seier. Men man kan aldri avskrive 19 år gamle Patrick Cutrone. På overtid timer han løpet sitt perfekt på et innlegg fra Borini, og løfter ballen over keeper på utsøkt vis. Dermed får Milan med seg alle tre poengene, og leder gruppa med 6 poeng, foran AEK Athen med 4.

Kampstatistikk

Skudd på mål: 5-5 Skudd utenfor mål: 6-4 Cornere: 2-2 Offside: 1-1 Frispark: 12-12 Gule kort: 0-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 58% – 42%

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page