top of page

Kamprapport: Milan-Ludogorets


Milan gjorde ikke mer enn nødvendig i returen.

Milan-Ludogorets 1-0 (4-0 sammenlagt)

21´ 1-0 Borini

Sjansefattig

I det som var en relativt rolig omgang var det gjestene som åpnet best, men Milan fikk den første sjansen da de gjenvant ballen høyt i banen og Silva fikk sjansen fra 18 meter. Skuddet fra portugiseren ble reddet av gjestenes keeper.

Da omgangen var bikket 20 minutter tok Milan ledelsen etter en fin overgang. Kessié slo en strålende ball ut til Cutrone som satte på turboen og slo inn på bakerste stolpe. Der kom Borini stormende og klinket inn 1-0.

Drøye fem minutter senere skapte Ludogorets sin største sjanse da en crosser ble slått over til høyre og de fikk lagt inn foran mål, men avslutningen fra 12 meter gikk like utenfor målet til storebror Donnarumma.

Milan fortsatte å kontrollere, men i omgangens siste minutter klarte bulgarerne å skape et visst trykk og etter 36 minutter fikk de også sitt første skudd på mål. Locatelli surret bort ballen på 20 meter, men Donnarumma hadde ingen problemer med å redde skuddet.

Helt på tampen kunne Milan lagt på til 2-0 da Kessié fant Silva i bakrom. Keeper forsøkte å komme ut og stoppe pasningen, men bommet fullstendig og målet var åpent. Dessverre for vertene ble vinkelen litt spiss og en forsvarer stod på streken og feide unna. Dermed stod det 1-0 på tavlen da lagene gikk i garderoben.

Transportetappe 

Det var ikke mye å skrive hjem om etter de første minuttene av den andre omgangen på San Siro. Etter 53 minutter kunne Cutrone doblet ledelsen da et skudd/innlegg fra Borini havnet på bakerste stolpe, men unggutten traff aldri ballen skikkelig. Noen minutter senere forlot han banen sammen med Kessié og de ble erstattet av Mauri og Kalinic. Like etter byttene burde Ludogorets utlignet til 1-1 da et innlegg ble slått inn i feltet, men Donnarumma reddet på mesterlig vis avslutningen fra 10 meter.

Med et kvarter igjen på klokka ble Romagnoli erstattet av Bonucci, men stort mer skjedde det ikke i Milano og hjemmelaget fikk et komfortabelt avansement til neste runde.

Resultatet gjør at Milan er med i fredagens trekning av åttendedelsfinalene og i bollen ligger blant andre tøffe motstandere som Lazio, Atletico Madrid, Dortmund og Arsenal. Runden blir trukket klokken 13.00.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 2-2 Skudd utenfor mål: 3-5 Vellykkede pasninger: 86-86 % Cornere: 2-3 Offside: 1-3 Frispark: 16-19 Gule kort: 1-1 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 46-54 %

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page