top of page

Kamprapport: Milan-Lazio 0-0


Spenningen i Coppa Italia lever i aller høyeste grad videre.

Milan-Lazio 0-0

Laget fra hovedstaden hadde noe å revansjere etter tapet i serien på søndag, men til tross for at de hadde overtaket maktet de aldri å overliste Gianluigi Donnarumma. Heller ikke hjemmelaget, som hevet seg etter hvilen, maktet å finne veien til nettmaskene.

Tamt og sjansefattig

Lazio tok umiddelbart tak i kampen og styrte det meste som skjedde på San Siro innledningsvis. Etter 20 minutter kom Immobile til en brukbar mulighet etter en overgang, men ballen skled av foten og skuddet gikk utenfor Donnarummas nærmeste stolpe. Vertene kom med mer i kampen etter hvert og det bølget frem og tilbake, men Milan slet med å komme til avslutninger og det var Lazio som var det farligste laget. Etter en drøy halvtime var Biglia i overkant gavmild mot sine gamle lagkamerater og Lukaku satte fart nedover venstreflanken. Innlegget var godt, men Borini kom først på ballen og fikk beinet den unna til corner.

Videre i omgangen skjedde det ikke stort mer. Både Immobile og Milinkovic-Savic hadde forsøk fra distanse, men Donnarumma reddet begge og lagene gikk i garderoben på stillingen 0-0 etter 45 minutter hvor Milan ikke hadde et eneste skudd på mål.

Mer fart og flere store sjanser

Etter hvilen fortsatte Lazio å dominere banespillet uten å skape noe særlig. Etter en snau time ble Locatelli erstattet av Calhanoglu og like etterpå avsluttet Biglia et flott angrep, men skuddet gikk dessverre en meter over målet til Strakosha. Et par minutter senere forsøkte Suso å curle Milan i føringen, men skuddet gikk rett på keeper. Da var det langt farligere i motsatt ende når Lukaku nok en gang dundret nedover flanken og slo inn foran mål. Der ventet Immobile på 6 meter. Spissen presset avslutningen ned, men Donnarumma vartet opp med en strålende redning og holdt Milan inne i kampen. Etter den store sjansen tok Inzaghi sitt første grep for kvelden og erstattet Felipe Anderson med Luis Alberto.

Med 20 minutter igjen å spille kom Cutrone inn for Bonaventura, og unggutten bidro med å heve intensiteten med en gang. Han tok raskt del i en kontring hvor han serverte Suso, men spanjolens avslutning snek seg utenfor målet.

Etter 75 minutter kom kampens desidert største sjanse da et innlegg fra Suso fant innbytter Cutrone, men Strakosha var med på notene og reddet. Returen havnet hos Calhanoglu som fra 8 meter skjøt knallhardt mot det tomme buret. Skuddet gikk over og det var et lyseblått mirakel at ikke Milan tok føringen. Det siste kvarteret var preget av bytter,  i tur og orden forsvant både Parolo, Immobile og Kalinic fra gresset, mens Nani, Lulic og Andre Silva kom innpå. Ingen av de friske beina klarte å påvirke kampen i særlig grad og det endte 0-0 på San Siro.

Returkampen spilles i Roma onsdag 23. februar kl. 20.45 og Milan vil med seier eller uavgjort (med minst 1 mål) møte vinneren av Atalanta-Juventus i finalen i mai.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 3 – 6 Skudd utenfor mål: 5 – 6 Cornere: 4 – 8 Offside: 0 – 2 Frispark: 9 – 9 Gule kort: 1 – 1 Røde kort: 0 – 0 Ballbesittelse: 52% – 48%

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page