top of page

Kamprapport: Milan-GenoaHjemmelaget hadde full kontroll på Genoa denne lørdagskvelden. 

Milan-Genoa 1-0

33´ 1-0 Fernandez

Milan kontrollerte

Kampen fikk en trist start da Bertolacci ble liggende nede før klokken viste et minutt og italieneren ble tidlig erstattet av landsmannen Locatelli. Etter 6 minutter testet unggutten skuddfoten, men volleyen fra 18 meter skled av foten og gikk utenfor målet.

Etter 11 minutter var gjestene nære ved å ta ledelsen da et innlegg fra høyre fant Taarabt, men den tidligere Milan-spilleren leverte en uhyre svak avslutning som endte i fanget på Donnarumma. Kampen var på dette tidspunktet relativt jevnspilt, men utover i omgangen tok Milan mer og mer over og både Ocampos, Deulofeu og Fernandez hadde brukbare muligheter til å gi hjemmelaget ledelsen uten å ta vare på dem.

Milan dominerte tidvis banespillet stort før pause og etter en drøy halvtime fikk de betalt. Zapata gjenvant ballen høyt i banen og fikk den frem til Lapadula. Spissen flikket igjennom til Fernandez som kom stormende inn i 16-meteren. Alene med Lamanna gjorde chileneren ingen feil og chippet inn 1-0.

Etter scoringen roet det hele seg mye ned og bortsett fra et par veike kontringsforsøk hadde ikke Genoa spesielt mye å by på. Milan på sin side virket fornøyd med å være i føringen og lagene gikk i garderoben med Fernandez´ sin scoring som den eneste.

Den andre omgangen startet slik den første sluttet og Genoa hadde særdeles lite å by på. Milan på sin side virket fornøyde med tingenes tilstand og tok ingen unødig risiko. Etter 56 minutter vant hjemmelaget ballen høyt i banen og Lapadula fikk en god mulighet blokkert. Returen fra Locatelli hadde målvakten god kontroll på til tross for at skuddet gikk via en forsvarer. Etter en drøy time fikk spissen en ny sjanse, men hans heading gikk godt utenfor etter et fint innlegg.

Milan fortsatte å kontrollere kampen og tok de kontringene som kom, men til tross for flere gode sjanser maktet ikke Ocampos å finne nettmaskene. Han og Deulofeu var konstante trusler i bakrom, men feilet i avslutningsøyeblikkene.

Med et kvarter igjen på klokken hadde målscorer Fernandez gjort sitt og ble erstattet av Pasalic for å tilføre mer løpskraft til midtbanen. På banen skjedde det særdeles lite og bortsett fra en heading utenfor fra kaptein De Sciglio og en avslutning i nettveggen fra Deulofeu var det ikke mye å ringe hjem for. Tre minutter før slutt forlot Lapadula banen og Antonelli kom inn for å sikre seieren. Spissen var nok skuffet over egne prestasjoner og mange blir nok overrasket om ikke han er plassert på benken til neste kamp når Bacca er tilbake.

Genoa maktet aldri å komme med noen sluttspurt og Milan tok tre meget komfortable poeng, til tross for at sluttresultatet kun ble 1-0. Etter at Inter kastet to poeng mot Torino er Milan kun to poeng bak rivalene og neste helg drar Montella & Co. til Adriaterhavet for å møte delfinene fra Pescara.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 5-2 Skudd utenfor mål: 12-2 Vellykkede pasninger: 90%-79% Cornere: 5-5 Offside: 4-0 Frispark: 7-14 Gule kort: 1-2 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 62%-38%

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page