top of page

Kamprapport: Lugano – Milan (0-4)Milan spilte tirsdag sin første treningskamp for sesongen og slo sveitsiske Lugano 4-0.

Sesongens første treningskamp ble spilt tirsdag, og det ga en mulighet for å se mange av Milans nysigneringer i aksjon for første gang. Matteo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Franck Kessie, Fabio Borini og Hakan Calhanoglu spilte alle sin første kamp i den rødsorte drakten, og det ble en god oppvisning fra Milans side. Det hele åpnet på best mulig måte, med scoring omtrent i det kampen startet. Et fantastisk angrep endte hos unggutten Cutrone, som hadde fått sjansen fra start, og spissen satte inn 1-0 etter bare 2 minutter. Scoringen kom forøvrig etter en strålende assist fra Andrea Bertolacci, som ble satt opp av nysignerte Kessie. Resten av førsteomgangen forløp uten scoringer, men Milan spilte forholdsvis godt og kom til flere gode muligheter. Man kunne også se at Milan fortsetter å spille etter Montellas smak og det var et ballsikkert mannskap som spilte i de første 45.

Argentinske servitører

I pausen byttet Milan samtlige spillere og andrerekka viste at også de ønsker å bidra denne sesongen. Til tross for at Lugano har kommet betydelig lengre i sesongoppkjøringen var det ingen tvil om kvalitetsforskjellen, og selv om det tok litt tid før 2-0 kom var det aldri noen tvil om at Milan var det førende laget. Kampens andre scoring kom i det 63. minutt, når nok en unggutt fikk æren av å avslutte et strålende angrep. Denne gang var det Giovanni Crociata som satte ballen i mål, assistert av en strålende opplagt Jose Mauri. Mauri, som hadde et noe mislykket låneopphold i Empoli forrige sesong, var Milans beste spiller i oppgjøret og var også mannen bak 3-0. 96-modellen fikk ballen ute på høyrekanten og hadde all verdens tid til å sikte med innlegget når han prikket ballen inn på brystkassen til sin landsmann Jose Sosa. Sosa tok ned ballen og sendte den forbi Lugano-keeper Da Costa på elegant vis. På overtid tok også Sosa på seg rollen som servitør, når han slo en perfekt corner inn i feltet for andre gang i kampen. På den første tvang Gustavo Gomez frem en kjemperedning fra keeper, men når samme mann fikk sjansen helt på tampen var også Da Costa sjanseløs. Milans paraguyanske midtstopper stanget ballen i nettmaskene og fastsatte dermed sluttresultatet til 4-0.

Følgende spillere var i aksjon for Milan: Marco Storari (46′ Gabriel); Ignazio Abate (46′ Mattia De Sciglio), Gabriel Paletta (46′ Cristian Zapata), Matteo Musacchio (46′ Gustavo Gomez), Ricardo Rodriguez (46′ Luca Antonelli); Franck Kessié (46′ Jose Mauri), Ricardo Montolivo (46′ Jose Sosa), Andrea Bertolacci (46′ Niccolò Zanellato (86′ Matteo Gabbia)); Fabio Borini (46′ Giovanni Crociata (86′ Stefan Simic)), Patrick Cutrone (46′ Carlos Bacca), Hakan Çalhanoğlu (46′ M’Baye Niang).

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page