top of page

Kamprapport: Juventus-Milan (3-1)


Bianconeri hadde mest å gi da oppgjøret gikk mot slutten.

Juventus-Milan 3-1

8´ 1-0 Dybala 28´ 1-1 Bonucci 79´ 2-1 Cuadrado 87´ 3-1 Khedira

Utligning mot gamle kjente

Det var vertene som kom best i gang og allerede etter 6 minutter testet Higuain foten fra distanse, men Donnarumma var med på notene. Det var han ikke et drøyt minutte senere da Dybala ble spilt opp i mellomrommet og vendte nesten mot mål. Argentineren fyrte løs fra 20 meter og selv om ikke skuddet var spesielt hardt var det meget godt plassert og lurte seg bort i hjørnet uten at Milans sisteskanse fikk slått det unna. Ballen fikk en lei sprett og Donnarumma bør nok til en viss grad frikjennes.

Etter 14 minutter kom Milan til en sjanse da Kessié chippet inn i feltet, men Silva kom aldri over ballen og headingen gikk godt over målet til Buffon. To minutter senere burde portugiseren sørget for balanse i regnskapet da Calhanoglu slo et strøkent innlegg på bakerste, men i duell med Matuidi headet Silva ned i bakken og utenfor fra kloss hold.

Like før halvtimen var spilt skulle likevel utligningen komme. Milan fikk et gratis hjørnespark da en upresset forsvarer spilte ballen utover dødlinjen, og gjestene takket og bukket. Calhanoglu svingte en strøken ball inn i feltet og Bonucci skallet inn 1-1 mot sine gamle lagkamerater.

Resten om omgangen var relativt jevn med vertene som det førende laget. Både Benatia og Rodriguez måtte finne seg å bli notert i dommerens bok etter et par taklinger som var over kanten. Mot slutten av omgangen tok dommeren i bruk VAR for å se om Juventus kunne ha rett på et straffespark, men etter en titt på reprisene avgjorde Mazzoleni at Bonucci ikke hadde brukt hendene ulovlig og lagene gikk inn i garderoben på stillingen 1-1.

Best når det gjelder

I pausen gjorde Allegri et offensivt bytte da han erstattet Lichtsteiner med Costa, men det var en annen driblefant som rystet Torino. Ti minutter inn i omgangen fikk Calhanoglu litt rom og tok med seg ballen innover. På 20 meter klinket tyrkeren til og kula gikk som et prosjektil i metallet og smalt ut. Buffon var fullstendig utspilt, men dessverre var ikke centimeterne på Milans side. Returen havnet hos Suso, men Buffon kom seg ned i hjørnet og slo skuddet til corner.

Etter en time byttet Juventus igjen, og nok en gang var det ny offensiv skyts som ble introdusert i kampen da lynvingen Cuadrado erstattet sliteren Matuidi. Gattuso gjorde sitt første bytte noen minutter senere da Silva sa tak for seg og gjorde plass for utskjente Kalinic. Utover i kampen var det Juventus som fikk et stadig større overtak, men de store sjansene uteble. Milan kunne ha tatt ledelsen med 20 minutter igjen, men Bonaventura fikk ikke presset sitt skudd fra en relativt spiss vinkel under tverrliggeren.

Femten minutter før slutt gjorde Allegri sitt siste bytte da Bentancur erstattet Pjanic, samtidig kom Montolivo inn for Biglia som stadig var lengre unna hver eneste duell. Dessverre var det Juventus´ innbyttere som viste seg frem i størst grad denne kvelden. Med 10 minutter igjen på klokken mistet Calhanoglu ballen inne på vertenes halvdel og slo oppgitt ut med armene. Juventus svarte med å storme i angrep og vred ballen over til venstre. Costa spilte fri Khedira som chippet mot bakerste hvor Cuadrado enkelt kunne heade inn 2-1 fra en umarkert posisjon. Calhanoglu, som hadde mistet ballen, klarte aldri å komme tilbake i tide til å gjøre jobben mot colombianeren. Etter scoringen gjorde Gattuso sitt siste bytte og satte innpå Cutrone for Calhanoglu, i et håp om at talentet nok en gang kunne redde poeng for Milan.

Dessverre var ikke det tilfelle i kveld og istedet var det Juventus som punkterte oppgjøret etter 86 minutter. Dybala tråklet seg gjennom feltet og tett innpakket av røde og sorte fikk han langt ballen tilbake til Khedira som fra 15 meter klinket ballen ned i det nærmeste hjørnet og avgjorde kampen for hjemmelaget.

Milan tapte dermed sin første seriekamp siden lille juleaften og har nå 10 poeng opp til Roma på tredje, 8 poeng opp til Inter på fjerde og 7 poeng opp til Lazio på femte. På onsdag spilles Derby della Madonnina og uten seier i den hengekampen ser det uhyre mørkt ut med tanke på spill i det ypperste europeiske selskap neste sesong.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 4-5 Skudd utenfor mål: 2-5 Vellykkede pasninger: 85% – 85% Cornere: 2-3 Offside: 4-1 Frispark: 9-17 Gule kort: 1-3 Røde kort: 0-0 Ballbesittelse: 52% – 48%

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page