top of page

Kamprapport: Inter-Milan (3-2)


En brennhet argentiner stjal overskriftene da Inter slo Milan i sesongens første Derby della Madonnina.

Inter – Milan 3-2 28´ 1-0 Icardi 56´ 1-1 Suso 63´ 2-1 Icardi 81´ 2-2 Handanovic (SM) 90´ 3-2 Icardi (STR.)

Markeringssvikt

Kampen åpnet som seg hør og bør noe nervøst og ingen av lagene kom helt i gang, men Inter kontrollerte i stor grad ballen og fikk sin første sjanse da Candreva satte ballen i tverrliggeren og ut etter 13 minutter.

Milan spiste seg stadig mer inn i kampen, men de blåkledde var farligst i boksen. Etter 23 minutter fant et innlegg fra Candreva pannebrasken til Miranda, men brassen headet like utenfor.

Etter en knapp halvtime, forsåvidt i en god periode av Milan, kom den første scoringen. Candreva, som var mye involvert i starten, slo et presist innlegg i feltet. Mellom Bonucci og Musacchio dukket Icardi opp med en lang tå og styrte ballen bort i lengste hjørne.

Milan hadde ballen mye etter scoringen, men slet med å spille seg til sjanser og det var ikke så mye som fløt fremover på banen. Utover i omgangen forsøkte både Icardi og Vecino seg fra distanse, men ved begge anledninger stod Donnarumma i veien.

Like før hvilen kontret Milan og Kessié spilte fri Borini. Vingbacken avsluttet hardt rett på Handanovic som gav retur, men den headet Borini i nettveggen og Inter gikk dermed i garderoben med ledelse.

Dramatisk avslutning

I pausen gjorde Montella grep og erstattet en usynlig Kessié med spissen Cutrone, som tok plass ved siden av Silva mens Suso gikk ned i midtbaneleddet. Det så ut til å gi umiddelbar effekt og Milan dominerte stort i innledningen, og allerede etter fire minutter la ballen i mål. Andre Silva avsluttet i stolpen og på returen var Musacchio først og banket ballen opp i nettaket, men dommeren annullerte korrekt for offside.

På løpende bånd kom sjansene og både Suso, Cutrone og Borini hadde gode muligheter til å utligne uten at de lyktes med en gang. Etter 54 minutter kom dog scoringen, og Suso er nok fornøyd med arbeidsbetingelsene han fikk av Inter-forsvaret. De blå rygget nemlig inn i egen sekstenmeter og ingen turte å støte på spanjolen som ikke lot seg be to ganger og curlet inn 1-1 fra cirka 20 meter.

Etter scoringen fortsatte de rødkledde å styre kampen, men nok en gang var Inter dødelig effektive. Etter 63 minutter mistet Biglia ballen til Icardi på egen halvdel som dyttet videre til Perisic før han tok plass i boksen. Der hadde Bonucci hodet et helt annet sted og lot spissen stå umarkert. Når da innlegget fant veien til argentinerens fot på 7 meter sa det seg selv at Inter tok tilbake ledelsen.

Det neste kvarteret var preget av tette dueller, flere bytter og lite samspill, men 10 minutter før slutt smalt det på nytt i Milano. Borini kom seg fri ute til høyre og slo inn foran mål. På bakerste stolpe kom Bonaventura skliende og sendte ballen mot mål. Der var Handanovic på rett plass, men sisteskansen fomlet ballen i eget kne og inn i nettmaskene og vips så var vi like langt.

Da det hele var på vei til å ebbe ut i poengdeling ble samtlige vitne til en hodeløs avgjørelse uten like av Ricardo Rodriguez. En corner ble slått inn på bakerste, og i duell med D´ambrosio valgte sveitseren å rive ned sin backkollega. Dommeren hadde ikke annet valg enn å dele ut det gule kortet og peke på krittmerket, og fra den distansen gjorde Icardi ingen feil. Spissen sendte Donnarumma feil vei og Inter opp på andreplass. De er nå to poeng bak Napoli som har åtte strake seire, mens Milan er nummer 10, syv poeng bak Champions League-plass.

Kampstatistikk:

Skudd på mål: 6 – 6 Skudd utenfor mål: 5 – 10 Vellykkede pasninger: 73% – 85% Cornere: 2 – 7 Offside: 3 – 4 Frispark: 17 – 12 Gule kort: 5 – 3 Røde kort: 0 – 0 Ballbesittelse: 41% – 59%

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page