top of page

Kamp mot Chiasso


Mens en del spillere er med i sine respektive landslagstropper tar Vincenzo Montella med resten av laget til Ticino for å møte sveitsiske Chiasso. 

Milan har for vane å bruke landslagspausene til å gi spillere som har sittet mye på benken etterlengtet kamptrening, og oktober-pausen i år er intet unntak. Avspark på Stadio Comunale er lørdag kl. 16.00 norsk tid.

Chiasso kommer fra Ticino helt sør i Sveits, en region hvor befolkningen snakker italiensk. Laget spiller på nivå 2 i Sveits hvor de ligger helt sist etter bare en seier på de første ti kampene. Laget med sterke bånd til støvellandet er ledet av italienske Giuseppe Scienza, med en fortid som spiller i blant annet Torino.

Her er troppen Vincenzo Montella har tatt med seg til Sveits:

Keepere: Gabriel & Guarnone. Forsvar: Abate, Curto, Ely, Paletta, Vangioni & Zucchetti. Midtbane: De Piano, Marchesi, Pobega, Poli, Susa, Suso & Zanalleto. Angrep: Adriano, La Ferrara, Lapadula & Niang.

Til tross for at manageren har tatt med hele åtte spillere fra Primavera-laget er det sannsynlig at de etablerte spillerne vil starte oppgjøret, og Suso kan få prøve seg i en annen rolle enn hva han har spilt i de denne sesongen.

Milan (4-3-3): Gabriel; Abate, Paletta, Ely, Vangioni; Suso, Sosa, Poli; Adriano, Lapadula, Niang

Kampen har avspark kl. 16.00 norsk tid, men vil ikke sendes direkte på norsk TV.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page