top of page

Kalinic til Kina?


Nikola Kalinic kan være på vei bort fra klubben i januar.

Spissen ble, etter et sterkt ønske fra sparkede Vincenzo Montella, hentet fra Fiorentina for € 25 millioner i sommer. Med 3 scoringer og 2 målgivende pasninger har kroaten gjort alt annet enn å imponere, og allerede i januar kan han være på vei bort.

Som manager for Tianjin Quanjian prøvde Fabio Cannavaro gjentatte ganger å hente Kalinic til klubben, men uten hell. Nå er verdensmesteren fra 2006 sjef i Guangzhou Evergrande, og det spekuleres i om han vil gjøre et nytt forsøk på å hente 29-åringen til kinesisk fotball.

Milan vil kreve langt mer enn de betalte i sommer, men en prislapp på rundt € 45 millioner er ikke et problem for pengesterke kinesere. Spørsmålet er heller hva spilleren selv tenker om en overgang til en svakere liga kun et halvår før han etter alt å dømme er Kroatias frontmann under VM i Russland.

Gennaro Gattuso hintet på gårsdagens pressekonferanse at han vurderte å spille med to spisser siden «det var en del av klubbens identitet», noe som betyr at han antageligvis har behov for Kalinic gjennom våren.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page