top of page

Kalinic snart klar


Den kroatiske spissen kan signere for Milan i starten av neste uke. 

Nikola Kalinic har vært ønsket av Milan i hele sommer, men frem til i går har det sett mørkt ut med tanke på å få til en avtale med Fiorentina. Nå melder en rekke italienske medier, deriblant Sky, Gazzetta og den anerkjente sportsjournalisten Gianluca Di Marzio at partene er blitt enige og at 29-åringen skal gjennomføre den medisinske sjekken på søndag eller mandag.

Fiorentina stod lenge knallhardt på sine krav om € 30 millioner for en permanent overgang, men Milan skal ha fått gehør for en låneavtale for 17/18 verdt € 5 millioner. Avtalen blir gjort permanent neste sommer for ytterligere € 25 millioner.

Nikola Kalinic har de siste dagene nektet å trene med Fiorentina for å tvinge frem en overgang til Milan, og er for tiden i hjemlandet Kroatia. Det er ventet at spissen vil sette seg på første fly til Milano så fort han får klarsignal. Når Fiorentina i går presenterte sine draktnumre for den kommende sesongen, ble nyervervelsen Giovanni Simeone vist frem med nummer 9. Kalinic, som har båret den drakten siden han ankom klubben, er gitt nummer 99 istedet. Nå tyder det meste på at han aldri trenger å forholde seg til det nummeret.

Den kroatiske landslagsspissen kom til Fiorentina fra Dnipro i august 2015, to måneder etter at Vincenzo Montella ble fjernet som manager i klubben. Han kostet € 5.5 millioner og signerte en kontrakt ut 17/18. På 84 offisielle kamper har angriperen scoret 33 mål og levert 11 målgivende pasninger.

Ledelsen i Milan har for lengst blitt enig med Nikola Kalinic om betingelsene i hans kontrakt med klubben, som er ventet å være verdt € 3 millioner per sesong frem til 2021.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page