top of page

Kalinic sendes hjem fra VM


Nikola Kalinic er ute av den kroatiske VM-troppen.

Kroatene åpnet sitt mesterskap mot Nigeria på lørdag, hvor de til slutt vant 2-0. Da det gjenstod fem minutter ba landslagssjef Zlatko Dalic Milans veteran om å gjøre seg klar, men Kalinic svarte med at han hadde vondt i ryggen og ble sittende på benken. Istedet kom Marko Pjaca fra Juventus inn i sluttminuttene.

I dag kom det en offisiell uttalelse fra det kroatiske forbundet som bekreftet at Nikola Kalinic ikke kommer på banen i dette mesterskapet.

«I samråd med trenerne og landslagssjef Zlatko Dalic har vi besluttet å utelate Nikola Kalinic for resten av mesterskapet. Han forlater vår camp i Roshcino på mandag og drar tilbake til Kroatia.»

Dalic, som fikk litt hodebrt da spissen nektet å bytte inn, uttalte seg også i saken.

«Nikola Kalinic varmet opp gjennom kampen mot Nigeria og han skulle kommet inn i andre omgang. Han sa at han ikke var klar fordi han hadde vondt i ryggen. Det samme gjorde han i treningskampene mot Brasil og England, og under gårsdagens trening. Han sier at han ikke er klar.»

«Jeg tok det med knusende ro og aksepterte det. Jeg trenger spillere som er friske og klare for å hjelpe lagkameratene sine. Slik er ikke Nikola, noe han har vist ved tre anledninger. Derfor har jeg tatt denne beslutningen.» 

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page