top of page

Kalinic: «Jeg vil spille for Milan»


I Firenze er det stor uenighet rundt angriperens fremtid.

At Milan ønsker Fiorentinas Nikola Kalinic er en dårlig bevart hemmelighet. I flere uker har spillerens navn blitt linket til klubben, men tidligere i dag helte Viola-direktør Pantaleo Corvino kaldt vann over saken.

Foran blant andre Sky Sport Italia og Mediaset Premium sa han følgende:

«Milan har gitt oss ett tilbud på Kalinic, men det har vi blankt avslått. Jeg ville hverken høre hva de hadde å tilby eller sette meg ned for å diskutere det. Jeg gav dem klar beskjed om å fokusere på andre spillere. For oss er ikke Kalinic til salgs.»

Det ble ikke tatt godt i mot hos hovedpersonen selv, som kort tid etter intervjuet sendte en beskjed til Sky Sport Italia.

«Jeg takker Fiorentina for disse to årene og for at de tok sjansen på meg. Jeg vet at Milan ønsker mine tjenester og det er en stor mulighet for meg. Jeg ønsker å ta karrieren ett steg videre.»

«Jeg ser på min tid i Fiorentina som over og jeg ønsker å bli Milan-spiller.»

Den kroatiske landslagsspissen kom til Fiorentina fra Dnipro for € 5.5 millioner for to år siden. Forrige sesong scoret spissen 20 mål på 42 kamper i Serie og cup.

29-åringens kontrakt strekker seg ut sesongen 18/19 og om Fiorentina allikevel går med på å selge nå er det ventet at de krever € 30 millioner. Budet fra Milan skal ha vært på like over € 20 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page