top of page

Juventus viser interesse for Milan-profil


Juventus ønsker å hente Giacomo Bonaventura til Torino.

I følge ulike rapporter ønsker flere storklubber å hente Milans italienske midtbanespiller. De klubbene som blir nevnt er Roma, Dortmund, Arsenal og Juventus. Nå skal Massimiliano Allegri og den gamle dame være i førersetet.

Det hevder Rai Sport, som skriver at Mino Raiola har vært i et møte med Juventus´ sportsdirektør Fabio Paratici i Monte Carlo tidligere i uken. Den kontroversielle agenten representerer flere av Milans profilerte spillere, deriblant Giacomo Bonaventura som skal ha gitt klarsignal til å inngå forhandlinger med seriemesterne. Det er ventet at Milan, som kan bli tvunget til å selge unna enkelte spillere fordi klubben igjen går glipp av viktige Champions League-inntekter, ønsker et sted mellom € 25 og € 30 millioner for 28-åringen. Selv med interesse fra utenlandske klubber skal en overgang til Juventus være det foretrukne alternativet for Jack.

Giacomo Bonaventura kom til Milan fra Atalanta for € 7 millioner på tampen av sommermercatoen for snart fire år siden, og har vært en av lagets viktigste offensive spillere i samtlige fire sesonger for Rossoneri. Den anvendelige midtbanespilleren står med 27 scoringer og 24 målgivende pasninger på 140 offisielle kamper for klubben. Denne sesongen er det blitt 8 mål og 4 målgivende pasninger på 45 kamper i alle turneringer.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page