Juniorlaget klare for cupfinalen

Milan Primavera slo ut Atalanta i semifinalen.

Lagene møttes til det første oppgjøret i Milano for drøye to uker siden, og med 2-0 seier hadde Milan et strålende utgangspunkt før returoppgjøret i går kveld. Fra tribuneplass i Bergamo fikk blant andre Gennaro Gattuso, Christian Abbiati, Marco Fassone, Massimiliano Mirabelli og David Han Li se Emir Murati sende Rossoneri  i ledelsen etter kvarteret spilt. Atalanta utlignet til 1-1 ved Musa Barrow etter en halvtime, men Ismet Sinani sørget for at Milan tok med seg en ettmålsledelse inn til pause.

Kun få minutter ut i andre omgang la Frank Tsadjout på til 1-3, og selv om stortalentet Filippo Melegoni reduserte til 2-3 for vertene drøye ti minutter før slutt var det Milan som tok seg til finale med 5-2 sammenlagt.

I finalen venter Torino til dobbeltoppgjør 6. og 13. april. I Granata slo ut Roma i sin semifinale. Forrige gang Milan Primavera vant Coppa Italia var i 09/10, og det er på høy tid at trofeet kommer tilbake til Milano.