top of page

Jack: «To fantastiske ledere»


Jack Bonaventura snakket med Milan TV i forkant av helgens kamp mot bunnlaget Palermo. 

Mens Milan har hatt en høst som har vært over manges forventning sliter Palermo i andre enden av tabellen. Helgens oppgjør er det siste før en ny landslagspause sender klubbenes spillere på kryss og tvers av kloden.

Milan ligger på tredjeplass, kun et poeng bak Roma og fem poeng bak Juventus.

«Serien er ikke over enda, vi har kun spilt 11 kamper og det gjenstår fortsatt mange tøffe oppgjør. Vi bryr oss ikke så mye om resultatene, fokuset ligger på prestasjonene både som lag og individer. Resultatene vil komme som en følge av utvikling.»

Helgens motstander Palermo ligger nest sist og har kun vunnet en kamp så langt.

«Den italienske serien er alltid utfordrende, og kampen mot Palermo vil ikke være annerledes. Vi må forberede oss godt og være klare for å gå utpå der for å vinne kampen.»

Flere spillere er kommet inn på laget i løpet av sommeren og høsten.

«Når vi ser på resultatene våre vet vi at vi er på riktig vei. Vi begynner å bli klar over hva vi kan oppnå her. Vi er en gruppe som drar i samme retning og det er veldig viktig i en slik fase.»

Vincenzo Montella erstattet Sinisa Mihajlovic i trenerstolen før sesongen.

«Sjefen har endret vår filosofi og han gjør en strålende jobb, noe resultatene viser. Vi er fornøyde, men sesongen er lang, så vi må gjøre vårt ytterste for å få ut vårt beste.»

Giacomo Bonaventura har fått en ny rolle i trioen sentralt på midten under Montella.

Det å spille mange kamper i samme posisjon og ha en klar plan på hva vi skal gjøre hjelper, men lagkameratene mine må ha sin del av æren. De jobber hardt hver eneste dag for å gjøre laget bedre.»

Italieneren er tatt ut i Italias landslagstropp som skal møte Liechtenstein i kvalikkamp og Tyskland i vennskapskamp. Begge kampene spilles på bortebane.

«Jeg er veldig glad for å muligheten til å representere landet mitt. Nå har jeg to fantastiske managere i Montella og Ventura, som begge kan hjelpe meg til å vokse som spiller og menneske. Nå er det viktig å holde fokuset og jobbe på videre.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page