top of page

Jack: «Ikke flere endringer»


Giacomo Bonaventura roser manageren og ber styret om å ikke erstatte ham.

I slutten av november ble Vincenzo Montella erstattet av Primavera-trener Gennaro Gattuso, og etter en litt røff start er Milan inne i en god periode. Giacomo Bonaventura er fornøyd med arbeidet den nye manageren har gjort.

«Noen vil kanskje ønske seg Guardiola eller en annen som blir sett på som en topptrener,» innrømte Bonaventura i et intervju med Corriere dello Sport.

«Faktum er at Gattuso ikke står tilbake for noen når det kommer til måten han jobber på. Det ville vært veldig vanskelig for oss spillere dersom det kommer en ny endring.»

«Han har innført noen nye metoder og vi trener veldig intensivt med få pauser. Nivået på treningene har økt drastisk.»

«I tillegg har han en sterk karakter og mye følelser. Han er ærlig og gir oss lyst til å jobbe hardt og forbedre oss i fellesskap.»

«Nå er alt veldig tydelig og det er ingen som er usikre på noe som helst. Det er ikke bra for spillerne med hyppige bytter av managere og formasjoner.»

Bonaventura har hatt mange managere på sine relativt få år i klubben.

«De siste sesongene har det vært mange managere å forholde seg til, jeg vil si for mange. I tillegg har det vært store endringer på andre plan.»

Den kreative midtbanespilleren kommenterte også avgåtte Montella.

«Når viktige spillere sliter, lider du. Det er hva som skjedde med Montella i starten av sesongen.»

Italieneren skadet seg på tampen av forrige sesong, og fikk ikke den rehabiliteringen han ønsket.

«Jeg skulle jobbe hardere og annerledes for å komme i form etter skaden, men likvel var jeg i aksjon i Europa League-kvalifiseringen etter kun få uker og spilte nesten hele tiden. Det førte til at jeg ikke var 100% når serien begynte.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page