top of page

Isfront mellom Fassone og Mirabelli


Samarbeidet mellom Massimiliano Mirabelli og Marco Fassone kan gå mot en brå slutt.

De to direktørene, som begge ble hentet inn da klubben skiftet eier i fjor vår, er i følge italienske medier ikke lenger på talefot. Massimiliano Mirabelli høstet mye skryt etter den mercatoen Milan var gjennom i fjor sommer, men på grunn av de manglende resultatene er hans posisjon nå truet. Mirabelli skal også være mannen som anbefalte klubben å gå for Gennaro Gattuso, som for øyeblikket er inne i en mørk tid som Milan-manager.

De to direktørene møtte Gattuso i går, men i følge calciomercato.com prater de selv knapt sammen. De skal være svært uenige i hvordan de skal håndtere agenter, og da spesielt typer som Mino Raiola. Han representerer blant andre Gianluigi Donnarumma, Ignazio Abate og Giacomo Bonanventura, men kommer ikke overens med Massimiliano Mirabelli.

Det hele kan ende med at Mirabelli blir sparket, men selv vil ikke sportssjefen skape ytterligere spekulasjoner.

«Jeg er ikke her for å beskytte mitt sete,» sa Mirabelli i et intervju med Sky.

«Dersom noen ønsker å komme hit å ta min jobb er det helt greit. De som kjenner meg vet at jeg kun gjør det beste for klubben. Jeg var klar over at jeg ville møte mange fiender da jeg kom hit, men hver syklus trenger tid og vi hadde en presis strategi. Vi måtte bygge et lag for fremtiden.»

«Det er mange unge, lovende spillere her og vi har en ung, men dyktig manager i Gennaro Gattuso. Vi er stolte av å sette ham på benken.»

Dersom klubben skulle bestemme seg for å bytte ut Massimiliano Mirabelli etter kun en sesong kan Cristiano Giuntoli (sportssjef i Napoli), Ariedo Braida (sportssjef i Barcelona) eller Monchi (sportssjef i Roma) bli hans etterfølger.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page