top of page

Intervjuer etter seieren mot Chievo


Trener Sinisa Mihajlovic, Direktør Adriano Galliani og et par spillere snakket med pressen kort tid etter at de tre poengene var i boks. Les hva som ble sagt her.

Sinisa Mihajlovic:

«Vi gjorde det godt i 2.omgang, og hadde flere avslutninger på mål. Vi var ikke alltid like nøyaktige på den siste tredjedelen. Chievo hadde kun et skudd på mål, og det var viktig å vinne kampen i kveld. Vi forsvarte oss godt i første omgang, og i den andre var vi også gode fremover på banen. Vi har tatt syv viktige poeng og forbedret posisjonen vår i ligaen. Det gir selvtillit, men nå venter Lazio og Atalanta. Vi bør få maksimalt ut av disse kampene. Det var positivt at vi ikke slapp inn mål i kveld. Vi er mer kompakte med den nye formasjonen vi bruker. Vi har bare sluppet til tre avslutninger på tre kamper. Vi slipper til færre sjanser, vi er solide og spillerne er fornøyde. Så fort vi har flere angripere tilgjengelige, vil vi endre formasjonen. Vi får se hva som skjer.»

Det vanket også skryt til flere spillere etter sesongens første kamp uten baklengs.

«Donnarumma gjorde akkurat som jeg ba han om. Det var frispark på slutten, så det er ikke vits i å diskutere situasjonen. Romagnoli spilte godt sammen med Alex og laget er mer balansert nå. Bertolacci både kan og må prestere bedre. Jeg har bare to av fem angripere tilgjengelig, og jeg må beholde en av de på benken, slik at jeg kan påvirke kampen underveis. Bacca startet fordi han er toppscoreren vår, men Adriano viser hver gang hva han kan utrette. Vi vil få mange flere muligheter når resten er tilbake fra skadene. Niang er ikke klar, men han vil sitte på benken mot Lazio. Han er akkurat kommet tilbake i full trening. Selv om han skulle få spille, blir det bare i 10-15 minutter. Bertolacci kan spille både bredt og sentralt i en 4-4-2 formasjon. Det samme kan De Jong, Montolivo, Poli, Mauri og Kucka. De er alle fleksible spillere.

Serberen passet også på å skryte av motstanderen og sine egne taktiske valg.

«Chievo er et strålende lag. Det har gjort det vanskelig for alle sine motstandere denne sesongen. De er godt organiserte, og fighter bra. De fikk ikke til så mye i dag, og det kan godt skyldes våre prestasjoner. De har uansett en god sesong. Jeg er treneren, og er betalt for å ta de riktige valgene, og konsekvensene av mine valg er mitt ansvar. Vi slet når vi spilte med 4-3-1-2, og vi ser bedre ut i 4-3-3. Det har også gjort at vi får mer ut av en spiller som Alessio Cerci. Jeg har kjent han lenge, og vet at vi har mer i vente. Gutta trener godt om dagen, og jeg vet at resultatene vil komme. La oss forberede oss mot de neste to kampene, og prøve å få et par viktige spillere hundre prosent klare.

Luca Antonelli:

Kveldens eneste målscorer stilte opp og fortalte om feiringen sin.

«Det var en fantastisk følelse å score i dag. Feiringen var også viktig for meg, som var dedikert til min partner som er gravid i fjerde måned. Jeg er fornøyd med seieren og vi vil starte forberedelsene til kampen mot Lazio på treningen torsdag. Mot Sassuolo gjorde vi det også bra og nøytraliserte deres tre angripere. Jeg er utrolig fornøyd med å spille på lag med Bertolacci og Kucka, som jeg kjenner godt fra vår tid sammen i Genoa. Bonaventura var usikker rett før kampstart, men han gjennomførte en strålende kamp. Vi utvikler oss for hver eneste kamp vi spiller. Vi vet at vi ikke har oppnådd noe som helst enda, men vi er fornøyd med resultatet og er klare til å rette fokus mot kampen i Roma. I kveld fikk jeg mitt første mål hjemme på San Siro, og jeg kommer aldri til å glemme det. Vi er Milan og må forsøke å vinne hver eneste kamp. Vi vil gi alt vi har på søndag og gå for en ny seier.»

Alex:

Midtstopperen er for tiden inne på laget, og skryter av sin 13 år yngre stopper-kollega.

«Det var viktig for oss å vinne den andre kampen på rad, og nå må vi bare holde nivået oppe. Vi er på riktig vei. Vi har en stor kamp foran oss på søndag, vi må forsvare oss godt samtidig som vi setter sjansene våre. Hele laget fortjener ros for at vi klarte å unngå baklengs i kveld. Alessio Romagnoli er en strålende midtstopper Han er fortsatt veldig ung, men hjelper meg mye. Jeg prøver å hjelpe han også. Vi må dra til Roma å ta sikte på alle tre poengene, og det har vi mulighet til om vi leverer en god prestasjon, Vi må være oppmerksom på deres styrker og slippe til få sjanser. Ellers blir det en vanskelig kamp for oss.»

Adriano Galliani:

«Vi måtte enkelt og greit utnytte at vi hadde to hjemmekamper, og vi gjorde akkurat det. Vi gjorde det bra i den andre omgangen, vesentlig bedre enn i den første, men jeg er uansett fornøyd med tre poeng og det at vi unngikk baklengs. Det var det viktigste i kveld. Nå venter en tøff kamp mot Lazio. Vi må ikke miste hodet selv om vi nå har 16 poeng, men ting begynner å se interessant ut for oss. Vi trenger uansett ikke å bruke så mye energi på tabellen nå, det viktigste er å forberede oss mot Lazio til helgen, og neste hjemmekamp mot Atalanta. 

Gallini så sitt snitt til å gi litt selvskryt, både i forhold til hans informasjonsnivå i klubben og rundt overganger til Milan.

«Jeg vil melde om noe som ingen vet. I går skadet Bonaventura ankelen sin, og støtteapparatet gjorde en fantastisk jobb med å få han spilleklar. I går så det håpløst ut, men det medisinske personellet leverte virkelig varene.»

«Det mest positive med kveldens kamp er at vi holdt nullen. Sassuolo er et fantastisk lag, akkurat som Chievo. Ligaen er veldig jevn for øyeblikket.

«Før vi signerer en spiller, analyserer vi alle faktorene som spiller inn. Bertolacci og Kucka er to gode spillere, og det er ingen grunn til at de ikke skal bli fantastiske spillere for klubben. Det er jeg overbevist om.

«Som treneren sa, jeg tror vi ender opp med en 4-4-2 formasjon så fort Niang er tilbake. Vi håper også at Balotelli snart er tilbake, da vil vi ha fire gode angripere å bytte på. Vi må myte disse to hjemmeseierne en liten stund. Veldig godt gjort av Antonelli med feil fot.

Direktøren fortalte også om et ungdomsprogram som klubben holder på med.

«Vi har opprettet et program som vi kaller «talent-prosjektet», her vil vi identifisere spillere som vi tror kan slå gjennom på a-laget. Jeg møtte dem i går, og gjorde dem oppmerksom på at alle backene våre (De Sciglio, Abate, Antonelli, Calabria, red.am) er fra ungdomsavdelingen vår. Det samme er keeperen. Når spilleren er fra en annen region, kan han komme hit i en alder av fjorten år.» 

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159307

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page