top of page

Intervju med FassoneAC Milans administrerende direktør Marco Fassone lettet på sløret i et ekslusivt intervju med Corriere Della Sera. Han kom med noen interessante uttalelser om overgangsvinduet og Yonghong Li – Milans nye eier.

Fassone hadde følgende å si om situsasjonen rundt Donnarumma: «Vi er ikke langt unna med å få på plass en avtale med Donnarumma og hans familie. Vi er et par dager unna en bestemmelse».

«Disse avgjørelsene blir aldri tatt av kun spilleren selv. Det er agenter, og i dette tilfellet har forhandler vi med en som meget talentfull agent som har sine egne ideer og meninger som er et stykke unna våre egne, så jeg vet ikke hva den endelige avgjørelsen blir».

«Inntil noen sier noe annet, så forhandler jeg med Mino (Raiola), som jeg snakker med flere ganger om dagen. Jeg gjentar, jeg tror at vi er veldig nære med å komme til enighet med Donnarummas familie, den andre parten er mer komplisert», la Fassone til.

«Den er en omfattende pakkeavtale som involverer godtgjørelse, fordeler, klausuler, agentkommisjoner, mulige klausuler for fremtidig salg av spilleren.»

«Jeg har lært at man må gå frem rasjonelt i disse situasjonene, ikke gjøre noe irrasjonelt. Gigio er en av de beste målvaktene i verdenen, så det vil være et stort tap om vi må slippe han gratis ved slutten av sesongen. Dette er grunnen til at jeg vil gjenoppta forhandlingene igjen, selv om vi må sette en strek og ikke gjøre noe som ikke er et fornuftig kompromiss». Direktøren fortsatte med å snakke om Yonghong Li, og Milans overgangsvindu.

«Yonghong Li er annerledes i forhold til hva vi er vant til. Han er mye mer tilbakeholden. Li er ikke en entreprenør med ett eget selskap».

«Han er en investor som har viktige og varierte eiendeler. Han reiser mye og har baser i flere kinesiske byer. Han har et team som følger etter han, derav hans høyre hånd er Han Li.»

«Jeg snakker med Han Li hver dag. Men jeg snakker med Yonghong Li bare en gang i måneden.

«Hvor mye penger vi har brukt så langt? Jeg vil si rundt 100 millioner euro. Nå håper jeg vi får signert Conti, så vil vi ta en pause og fokusere på å selge spillere».

«Biglia, Kalinic og Belotti? Biglia er på stand-by for øyeblikket. Vi vil la Kalinic være i Fiorentina, siden de ikke vil selge. Vi har allerede mange angrepsspillere.»

«Milan har slitt de siste årene, men vi har DNAet til en stor klubb. Milan er som en veldig rask bil som har støvet ned i en garasje og som vil tilbake til racing».

Kilder: sempremilan.com, fourfourtwo.com, Corriere Della Sera.

32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page