top of page

Intervju med Borini


Les Fabio Borini sine første ord som Milan-spiller.

Italieneren kommer på lån fra Sunderland og Milan forplikter seg til å hente Borini permanent neste sommer. Overgangen skal ha en totalramme på ca. € 6 millioner.

«Jeg er i ferd med å forstå hva som skjer,» sa Borini på Milan TV.

«Når du er i museumet skjønner du hvilken strålende klubb dette er og jeg føler meg beæret av å få lov til å være her. Det føles sensasjonelt å se alle Champions League-pokalene, det er de trofeene alle spillere drømmer om å løfte.»

Marco Fassone skrøt av at Borini hadde noen av de beste testresultatene i klubben de siste 20 årene.

«Jeg har trent godt gjennom sommeren og testene gav meg den responsen jeg ønsket. Hvis det var opp til meg ville jeg dratt på feltet med laget i dag, men vi må dessverre vente et par dager med det.»

Vincenzo Montella skal ha vært veldig positiv til overgangen.

«Jeg snakket med manageren like etter at avtalen var i boks, og han sa at han var glad for å ha meg her. Vi står overfor en viktig sesong og det første steget er å komme seg gjennom kvalifiseringen til Europa League. Det er viktig å spille i Europa.»

Borini er kjent for å være en hardtarbeide angriper som kan spille i midten og på begge sider, men som ofte har blitt kritisert for å score for lite mål.

«Jeg vil forsøke å gjøre alt jeg kan bortsett fra å stå i mål! Uansett hva laget trenger vil jeg prøve å gjøre det som trengs. Den mentaliteten har jeg lært etter flere år i England.»

«Å komme til Milan er en drøm som går i oppfyllelse. Nå er tiden moden for å komme i arbeid.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page