top of page

Inter jakter Suso


Milans spanske ving trenger kanskje ikke å flytte for å spille Champions League.

Inter sikret seg den viktige fjerdeplassen like foran Lazio etter en dramatisk avslutning på Serie A, og byrivalen jakter derfor forsterkninger før de til høsten skal spille Champions League for første gang siden 2011/12. En av spillerne de ser på er i følge Sky Italia, og deres normalt sett troverdige Gianluca Di Marzio, spanske Suso. Milan-profilen har vært en av lagets viktigste spillere de to siste sesongene, men til tross for at han forlenget kontrakten så sent som i fjor høst blir han hyppig linket bort fra klubben.

Di Marzio melder at Inter allerede har tatt kontakt med spillerens agent, men det formelle budet fra byrvialen skal fortsatt ikke ha tikket inn på Milanello. Suso har en overgangsklausul på € 38 millioner, men denne gjelder kun for utenlandske klubber. Nerazzurri vil derfor tilby Antonio Candreva som en del av avtalen, men i følge Sky er den mest interessante Inter-spilleren Marcelo Brozovic. En annen som kan være aktuell er Ivan Perisic, men Antonio Candreva sine tjenester skal uansett ikke være ønsket hos Rossoneri.

Milan ønsker nemlig en annen spanjol som erstatter for Suso, Napoli sin 30-åring Jose Callejon. Den tidligere Real Madrid-spilleren har en klausul på € 20 millioner og Di Marzio skriver at Milan allerede har bestemt seg for å gå for mannen som scoret 12 ganger og leverte 17 målgivende pasninger forrige sesong. Jose Callejon skal ha bestemt seg for å dra fra Napoli nå som Maurizio Sarri er blitt erstattet med Carlo Ancelotti.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page