top of page

Ingen retur for El Shaarawy


I sommer forlot Stephan El Shaarawy Milan til fordel for det franske fyrstedømmet og AS Monaco. Nå kan han være på vei bort, men en retur til Milanello skal ikke være blant alternativene. 

Den italienske landslagsspissen ble stort sett satt tilbake av skader gjennom sine år i Milan, og slet med å levere prestasjoner over tid. Unntaket var høsten 2012 hvor han noterte seg for 12 seriemål før problemene kom. I sommer ble Shaarawy sendt på lån til Monaco med en kjøpsopsjon i avtalen, og det er ventet at den franske klubben må benytte seg av den ettersom spilleren har spilt det antallet kamper som krevdes for at den skulle utløses.

Hans manager Leonardo Jardim mener at spilleren ikke er i stand til å prestere i tre kamper på rad og skal være interessert i å kvitte seg med 23-åringen for å rydde plass til spillere som kan spille flere kamper over tid. Det er Sport Mediaset som melder dette.

Sinisa Mihajlovic skal på sin side være fornøyd med de forskjellige alternativene han har å velge mellom i angrepsrekka og en retur til Milan skal ikke være aktuelt enn så lenge.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page