top of page

Immobile positiv til Milan


Europa-nekt ser ikke ut til å bety noe for Serie A-toppscoreren.

Milan er kastet ut fra Europa League på grunn av brudd på FFP-reglementet samtidig som Yonghong Li er i samtaler om å selge seg ut, men det ser ikke ut til å hindre klubben i å være aktive på overgangsmarkedet. Alan Halilovic har allerede vært på medisinsk sjekk, og nå melder troverdige Gianluca Di Marzio i Sky Sport Italia at Massimilliano Mirabelli har spist lunch sammen med agenten til Ciro Immobile.

De ble observert sammen i går og skal ha diskutert en potensiell overgang for Lazio-profilen. I følge Di Marzio skal Immobile ha sagt seg villig til å signere for Milan uavhengig av om klubben får spille i Europa eller ei.

Italieneren har vesentlig lavere lønnskrav enn for eksempel Alvaro Morata, men Lazio-president Lotito kommer neppe til å slippe sin juvel for knapper og glansbilder.

Ciro Immobile slo for alvor gjennom for Torino da han hamret inn 22 seriemål i sesongen 2013/14, noe som gjorde at Dortmund la € 18 millioner og hentet ham til Tyskland. Han ble ingen stor suksess i Bundesliga, og etter ett år ble Immobile sendt på lån til spanske Sevilla. Ei heller her fungerte det for den bevegelige angriperen, og kontrakten ble terminert etter kun seks måneder. Torino overtok låneavtalen og han fant tilbake til gammel storhet i Serie A. Lazio signerte ham permanent for € 10 millioner sommeren 2016 og forrige sesong ble han delt toppscorer i Serie A med 29 fulltreffere.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page