top of page

Ibra: «Milan er den beste klubben jeg har spilt for»


Aftonbladets svenske journalist Jennifer Wegerup tviler på at svensken dukker opp i den rødsorte drakten til tross for hans kjærlighet til klubben.

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er kontraktsløs til sommeren, og flere ønsker spissen tilbake til Milanello.

Jennifer Wegerup, en journalist i svenske Aftonbladet som er tett på svensken, har avslørt noen detaljer rundt Zlatans fremtid.

«Zlatan fortalte meg at Milan var den beste klubben han hadde spilt for og ingen andre klubber er det samme. Han hadde aldri lyst til å forlate klubben.»

«Han følte seg hjemme på Milanello fordi klubben har tradisjoner og at er veldig profesjonelt.»

Svensken tok det tydeligvis tungt da han måtte forlate Milanello.

«Han følte seg sviktet da han ble solgt til PSG, men han kommer til å elske Milan resten av livet. Han er en profesjonell spiller, ingen fan. Hans fremtid vil kun baseres på utviklingen i karrieren, ikke følelser.»

Journalisten tror ikke Zlatan vil beite på samme jorde igjen.

«Det er vanskelig å se for seg at Zlatan kommer tilbake til Milan. Han har fortalt meg at han har andre mål for karrieren. Han vil gjøre noe nytt og ønsker ikke å returnere til fortiden, men alt avhenger av hvilke tilbud som havner på bordet til sommeren.»

Jennifer slo fast at en tur til MLS vil være slutten på en flott karriere.

«Han er snart 35 år gammel, men jeg håper og tror at han forblir i Europa. Om han drar til MLS vil karrieren ende der.»

«Ibra har fortalt meg at han fortsatt venter på seriøse tilbud, men det vil nok være mange klubber som banker på døren til sommeren.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page