top of page

Hvem erstatter Donnarumma?


Milan er på jakt etter en ny keeper etter at Gianluigi Donnarumma annonserte at han ikke vil forlenge med klubben. 

I går formiddag gikk en skuffet klubbledelse ut med nyheten at man ikke er kommet til enighet med den unge keeperen og hans agent Mino Raiola. Hva som skjer med Donnarumma fremover er foreløpig uvisst, men Milan må utvilsomt hente inn en ny keeper om han forsvinner i løpet av sommeren.

Siden pressekonferansen har flere navn dukket opp i media, og den som virker mest aktuell per dags dato er  Mattia Perin. Genoa-keeperen har levert stabile prestasjoner i en årrekke, men er noe skadeutsatt. I følge flere medier skal partene allerede ha pratet sammen og det er ventet at den italienske 24-åringen vil koste rundt € 8 millioner.

Sky Sport Italia mener å vite at førstevalget er Neto, mannen som varmer benken for Buffon i Juventus. Den tidligere Fiorentina-målvakten er verdsatt til € 10 millioner og ønsket av både Watford, Valencia og Napoli.

Pepe Reina har også blitt nevnt, men spillerens agent sier at det ikke er en sjanse i havet at Napoli-veteranen havner i Milan.

En av de potensielle destinasjonene for Gianluigi Donnarumma er PSG, og om partene havner i forhandlinger kan Milan komme til å forsøke å inkludere enten Kevin Trapp eller Salvatore Sirigu.

Det siste, men kanskje mest interessante alternativet finnes dog i egne rekker. Forrige sesongs tredjekeeper Alessandro Plizzari er nemlig av flere ansett som ett større talent enn nevnte Donnarumma. 2000-modellen har denne sesongen spilt for Primavera og deltok i U20- VM for Italia tidligere i sommer. Der fikk han stå i bronsefinalen og ble det store helten med to redninger i straffesparkkonkurransen. Om Vincenzo Montella er like modig som hans forgjenger Sinisa Mihajlovic trenger ikke Gianluigi Donnarumma sin avgang trenge å være negativt for klubben på sikt.

NB! Milan har tidligere denne uken vært i kontakt med Plizzari sin agent og det er ventet at unggutten skriver under på en ny kontrakt med klubben i løpet av kort tid.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page