top of page

Hvem blir Milans nye venstreback?Vi er i gang med en serie av artikler hvor vi gjennomgår hva som ser ut til å skje i hver enkelt posisjon i laget, og vi har nå kommet til venstrebacken.

Serie As beste venstreback foregående sesong var Theo Hernandez. 22-åringen ble hentet fra Real Madrid i en avtale som kan bli verdt opp mot 20 millioner euro, og har hatt en fantastisk førstesesong i Milan. I seriespillet stod han for 6 mål og 3 assist, og var en konstant trussel langs Milans venstreside. Dette har gjort ham til en ettertraktet mann, men Milan skal anse Hernandez som en av sine viktigste spillere og kommer ikke til å selge ham. Franskmannen skal også være veldig fornøyd med tilværelsen i klubben og ønsker å fortsette sin karriere her, samt at han har en kontrakt som strekker seg fem år frem i tid.

Dette gjør at det er ganske klart hvem som er førstevalg på venstrebacken for Milan per dags dato, men det kommer sannsynligvis til å skje endringer i denne posisjonen. Laxalt er linket bort fra klubben, og det ser ut til at Milan ønsker å selge ham eller bruke ham i en byttehandel. Uruguyaneren har ikke vært noen suksess i Milan etter å ha blitt hentet for 14 millioner euro, og ble lånt ut til Torino som også hadde en kjøpsopsjon de valgte å ikke benytte seg av. Denne sesongen har han spilt bare seks kamper og det meste tyder på at han ikke anses som et godt nok alternativ. Et annet alternativ ville da vært Ricardo Rodriguez, men han er ikke fornøyd med å være et andrevalg og vil ikke bli værende i klubben etter å ha returnert fra sitt utlån i PSV. Flere tyske klubber skal visstnok være interesserte, deriblant Hertha Berlin.

Foreløpig har det ikke vært veldig mange aktuelle navn linket til klubben i denne posisjonen, men det mest nærliggende vil nok være å gjenoppta kontakten med Wigan for å signere Antonee Robinson. Han var på plass i Milano for å signere i januar, men en hjertefeil hindret at det ble noen overgang den gang. Nå skal hjerteproblemene være i orden og Robinson kan hentes for en relativt lav sum. Ulike rapporter tilsier at han har en klausul på mellom 1,7 millioner euro og opp til 3 millioner euro. Uavhengig av hvilken sum det er snakk om er dette en relativt rimelig avtale for Milan, og en overgang det muligens kan bli noe av denne sommeren. 22-åringen har vokst opp i England, men er amerikansk landslagsspiller. Han er opprinnelig et Everton-produkt, men har blitt hentet til Wigan etter å ha vært utlånt der og leverte en veldig god sesong i 2019/20 til tross for at klubben rykket ned til League One. Han har dog kommet med uttalelser som tyder på at han kunne tenke seg til en klubb hvor han er tiltenkt å være et førstevalg, men hvorvidt en avtale kan komme på plass gjenstår å se.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page