top of page

Hjemlig interesse for Suso


Atletico Madrid og Sevilla ønsker å hente spanjolen tilbake til La Liga.

Den dribleglade vingen har imponert for Milan de to siste sesongene, og skal i følge Gazzetta dello Sport være sterkt ønsket av både Sevilla og Atletico Madrid. 24-åringen signerte en ny kontrakt med Milan i fjor høst, og i følge avisen skal de to La Liga-klubbene ha fått beskjed om å bla opp utkjøpsklausulen på € 38 millioner dersom de vil ha Suso med på laget. Han har fire år igjen av sin avtale med Milan.

Spanjolen ble hentet fra Liverpool for kun € 1.3 millioner i januar 2015, men slet med spilletid i sitt første år som Rossoneri. I januar 2016 ble han sendt på lån til Genoa hvor han fikk sitt gjennombrudd, og de to siste sesongene har Suso vært en svært viktig offensiv spiller både under Vincenzo Montella og Gennaro Gattuso. På 94 offisielle kamper for Milan har Suso scoret 19 ganger og vært nest sist på ballen 22 ganger.

Neste sesong skal Atletico Madrid spille i Champions League, mens Sevilla kvalifiserte seg til Europa League. Det gjorde også Milan, men kan bli kastet ut av UEFA for brudd på FFP-reglementet. En avgjørelse skal fattes i siste del av juni, og kan helt klart påvirke klubbens kraft på overgansmarkedet.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page