top of page

Helomvending: Berlusconi foretrekker Mr. Lee over Mr. Bee?


Vi har i lang tid kunnet rapportere om at thailenderen Bee Taechaubol sannsynligvis er mannen som ender opp med å kjøpe Milan. Nå ser ting ut til å være snudd på hodet og kineseren Richard Lee skal være i førersetet.

Det er ikke lenger noen hemmelighet at Milan i løpet av kort tid vil skifte eier. Det har lenge vært klart at Bee Taechaubol med en haug av investorer i ryggen har virket som den sannsynlige overtakeren. Planen som opprinnelig var å kjøpe 20% av aksjene med en gang og 45% ved slutten av året, skal være endret til at Mr. Bee nå vil ha majoriteten av aksjene med en gang. «Han (Mr. Bee) akter å kjøpe en majoritetsandel av aksjene i klubben med en gang.» uttalte en talsmann for Thai Prime, Mr Bees investorfond til ANSA News i går. Mr. Bee er ventet å møte Berlusconi i Milano i slutten av uken, men det kan være for sent.

Kineseren Richard Lee har hele tiden vært nevnt som en mulig oppkjøper, men med tiden har Bee Taechaubol tatt mer og mer fokus og virket som den mest sannsynlige kjøperen. La Gazzetta dello Sport skriver at Richard Lee kan lande i Milano allerede i morgen for å fullføre oppkjøpet. Berlusconi foretrekker kineseren og at han verdsetter 60% av aksjene til €600mil. kontra Mr. Bees €500mil.

Gazzetta melder videre at det finnes en tredjepart som også er interessert, men som enda ikke har blitt plukket opp av media.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page