top of page

Handlelisten til Montella


Med en ny manager på plass vil det også komme endringer i spillertroppen og her er de heteste navnene. 

Vincenzo Montella har i utgangspunktet benyttet seg av 4-3-3 og 4-2-3-1 i sin managerkarriere, men det er ikke sikkert at han får lov til å fortsette med det i Milan. President Silvio Berlusconi har tidligere krevd at hans lag skal spille med en trequartista og to spisser slik Milan gjorde med stor suksess under Carlo Ancelotti. Det kan dog være at manageren får friere tøyler nå som klubben skal selges, og da kreves det andre spillertyper enn det Milan besitter per i dag.

Italienerens førstevalg som trequartista skal være hans tidligere soldat Roberto Soriano, som han hadde i Sampdoria. Spilleren skal være interessert i å følge med sin tidligere sjef til Milano, men utkjøpsklausulen på € 15 millioner kan bli for høy.

Om Montella ønsker/må spille med to rene spisser trenger nyervervelsen Gianluca Lapadula en makker om Carlos Bacca forsvinner, og førstevalget skal da være Genoa-spilleren Leonardo Pavoletti. 27-åringen scoret 14 ganger i Serie A denne sesongen, til tross for flere måneder på sidelinjen grunnet skade.

Hvis vår 42 år gamle manager får viljen sin og får velge formasjon ønsker han noen som kan bekle flankene, og Adam Ljalic skal da være førstevalget. Montella jobbet med serberen i Fiorentina og Roma skal nå ønske å selge spilleren. Det ligger visstnok et konkret tilbud fra Torino på bordet, men 24-åringen ser på Milan som et mer attraktivt alternativ.

I følge Gazzatta dello Sport skal han også ønske seg det kroatiske stjerneskuddet Marko Pjaca som har imponert under EM i Frankrike. Flere lag har meldt sin interesse for spilleren, så spørs det om Montella makter å overbevise Dinamo Zagreb-spilleren om at Milan bør bli hans neste klubb.

Det er ventet at mange spillere vil forlate Milanello denne sommeren. Både Alex, Philippe Mexes og Kevin-Prince Boateng vil forlate klubben når kontrakten utløper ved månedsskiftet. Mario Balotelli er også ferdig i klubben etter sin utlånsavtale og Christian Abbiati valgte å legge hanskene på hylla ved sesongslutt.

I tillegg er det usikkerhet rundt fremtiden til Diego Lopez, Rodrigo Ely, Keisuke Honda, Mattia De Sciglio, Carlos Bacca, Luiz Adriano, Jeremy Menez og M´baye Niang. Det som er helt sikkert er at vi går noen spennende måneder i møte.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page