top of page

«Han er som Andrea Pirlo»


Stefano Castelnovo representerer Manuel Locatelli og er ikke redd for å sammenligne klienten med en av klodens mest elegante midtbanespillere.

Manager Vincenzo Montella var veldig opptatt av å ikke legge mer press enn nødvendig på skuldrene til unge Manuel Locatelli etter hans innhopp og fantastiske scoring på søndag, men Stefano Castelnovo, som representerer spilleren, velger en helt annen taktikk.

«Vi er veldig fornøyde,» bekreftet Castelnovo ovenfor MilanNews.

«Det er en bekreftelse på hva som er blitt sagt om ham gjennom de siste månedene, nemlig at han er en viktig spiller for laget. Nå må han få være i fred, fordi selv om starten har vært positiv er han nødt til å vokse og utvikle seg videre.»

I de fire siste serierundene har Locatelli kommet inn fra benken.

«I de fire siste kampene har han fått en flyt i større grad enn tidligere. Montella har vist Manuel tillit ved å sette ham innpå i hver kamp, noe som betyr at han har sett noen av kvalitetene han kan tilføre laget.»

Andrea Pirlo briljerte i Serie A og på landslaget i 20 år før han dro over dammen for å representere New York FC.

«Jeg vil beskrive ham litt som Andrea Pirlo, som også er en av Manuel sine forbilder. Pirlo var hurtig i tankegangen og den kvaliteten besitter også Manuel.»

«Han er ikke så rask rent fysisk, men han tenker hurtig.»

Det er ingen fare for at Locatelli skal forsvinne fra Milan med det første.

«Han så godt som fornyet kontrakten sin for bare noen måneder siden, så det er egentlig ikke noe  å snakke om. Som Adriano Galliani har sagt nylig, vi har blitt enig om en ny kontrakt og den vil signeres etter hvert.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page